Žiūrėkite

15MIN SEIMO DEBATAI 2024: ginčai dėl gynybos finansavimo, kainų, švietimo ir sveikatos apsaugos15MIN SEIMO DEBATAI 2024: ginčai dėl gynybos finansavimo, kainų, švietimo ir sveikatos apsaugos

2022 10 24

R.Kurtinaitis džiaugėsi pergale prieš „Šiaulius“: „Tai – stilius, kokiu norime žaisti“

Penktą pergalę iš šešių galimų Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) iškovojęs „Wolves“ (5-1) klubas sulaukė trenerio Rimo Kurtinaičio pagyrų.
Rimas Kurtinaitis
Rimas Kurtinaitis / LKL/BNS nuotr.

„Vilkai“ pirmadienio vakarą Alytuje 89:78 (23:16, 24:26, 22:25, 20:11) palaužė „Šiaulių“ (3-3) komandą, treniruojamą kito garsaus šalies stratego Antano Sireikos.

„Sakyčiau, pirmos rungtynės šiame sezone, kurias sužaidėme solidžiai. Turėjome problemų trečiajame kėlinyje, bet išlipome iš tos duobelės. Praktiškai viskas vyko taip, kaip norėjome. Neblogai gynėmės.

Labai svarbu, kad leidome varžovams (puolime) atkovoti mažiau nei 10 kamuolių – šešis. Praėjusiose rungtynėse tokių šansų buvome suteikę net 17. Žodžiu, stumiamės į priekį. Problemas žinome. Taisome“, – džiaugėsi R.Kurtinaitis, dėkojęs sirgaliams už plojimus po pergalės.

„Wolves“ atliko net 22 rezultatyvius perdavimus ir metė 30 tritaškių. Tiesa, pataikė 13.

VIDEO: „Betsafe–LKL“ rungtynių apžvalga: „Wolves“ - „Šiauliai“ [2022-10-24]

„Tai – stilius, kokiu norime žaisti. Tam šią komandą ir komplektavome. Nemažai tritaškių nepataikėme iš labai gerų pozicijų. Šiuo klausimu problemų mes neturime. Problemų mes turime su dideliais žmonėmis. Vis dar ieškome (pastiprinimo). Manau, įsigijus stiprų penktą numerį po krepšiu, mūsų žaidimas turėtų dar pagerėti.

Pavardžių turime. Nenoriu aplenkti įvykių. (Derybos) vyksta. Turime du svarbius susižeidusius žaidėjus – Eigirdą Žukauską ir Vitalijų Kozį. Bet visi turi problemų. Tikiuosi, kad šios rungtynės bus atspirties taškas ir mūsų žaidimas vis gerės. Bus matyti“, – vylėsi R.Kurtinaitis, pastaruoju metu priverstas verstis aštuonių žaidėjų rotacija.

„Poryt turėsime rungtynes su Prienais, savaitgalį – su Vilniaus „Rytu“. Apie rungtynes su „Rytu“ dar negalvojame. Dabar Prienai yra mūsų tikslas. Nesame turbūt tokio lygio, kad galėtume plačiai žiūrėti apie atkrintamąsias ir panašiai. Su visais reikia žaisti. Galiu pagirti „Šiaulius“ – labai neblogai susikomplektavę. Manau, kad jie visiems pridarys bėdų“, – varžovus pagyrė R.Kurtinaitis.

VIDEO: R. Kurtinaitis: „Tai pirmos šio sezono rungtynės, kurias sužaidėme solidžiai“

„Norint iškovoti pergalę, reikia pataikyti“, – pabrėžė Antanas Sireika.

„Antroje pusėje pakeitėme gynybą, susitvarkėme, buvome ir į priekį išsiveržę. Reikėjo proto, bet suveikė egoizmas, norėjome pasirodyti. Ir buvome nubausti“, – atsiduso „Šiaulių“ vairininkas.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas