Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
07 26

Rinktinės trenerio paieškos: bevaisiai skambučiai Šarui ir pagrindiniai kandidatai

Po nesėkmingai susiklosčiusios olimpinės atrankos Puerto Rike be vyriausiojo trenerio likusi Lietuvos rinktinė laukia naujo vedlio. Kas ir kada jį išrinks bei kokie specialistai pretenduoja perimti svarbiausios šalies komandos vairą?

Jau šįvakar bus iškilmingai atidarytos 33-iosios olimpinės žaidynės. Bet kaip ir prieš trejus metus Tokijuje, taip ir Paryžiuje nebus Lietuvos krepšinio rinktinės.

Iki tol septynis kartus iš eilės didžiausiame pasaulio sporto renginyje dalyvavę mūsų krepšininkai užkliuvo už dygliuoto Puerto Riko barjero olimpinėje atrankoje ir liko be, atrodė, nesunkiai pasiekiamo olimpinio bilieto.

Tai kainavo rinktinės trenerio kėdę Kaziui Maksvyčiui, kuris atsisveikino su nacionaline komanda po trejų joje praleistų metų.

LKF nuotr./Kazys Maksvytis
LKF nuotr./Kazys Maksvytis

Ištarusi „sudie“ vienam, Lietuvos krepšinio bendruomenė aktyviai diskutuoja, kas bus kitas.

Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) vadovai griežtai atmeta galimybę paskirti vyriausiuoju treneriu užsienietį, tad pasirinkimų laukas nėra platus – jame vien tik vietiniai specialistai.

15min pasidomėjo, kuria linkme juda Lietuvos krepšinio rinktinės trenerio paieškos, kas jose atlieka svarbiausius vaidmenis ir ar federacijos vadovai jau susisiekė su geidžiamiausiu kandidatu – Šarūnu Jasikevičiumi?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas