Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 07 23

Roko Gusčio etapas Vilniuje artėja prie pabaigos: galimos dvi karjeros stotelės

Į Vilniaus „Rytą“ atvykstantis amerikietis Jarvis Williamsas, apie kurį pirmasis pranešė „BasketNews.lt“ žurnalistas Donatas Urbonas, iš sudėties išstums vidurio puolėją Roką Gustį, skelbia 15min šaltiniai. Dėl peties traumos praėjusį sezoną beveik nežaidęs centras domina du LKL klubus.

Vilniaus „Rytas“ pasiekė susitarimą su 28-erių 202 cm ūgio Kremonos „Vanoli“ vidurio puolėju Jarviu Williamsu, Donato Urbono skelbtą informaciją patvirtino ir 15min šaltiniai.

Atletiškas ir mobilus amerikietis, kuris įprastai rungtyniauja penktoje pozicijoje, bet momentais gali žaisti ir sunkiojo krašto puolėjo vaidmenyje, uždarė Roko Gusčio klausimą sostinės klube.

15min šaltiniai informuoja, jog 26-erių metų 206 cm ūgio kaunietis domina Utenos „Juventus“ ir Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ekipas.

Iš „Šiaulių“ praėjusią vasarą į Vilnių atvykęs R.Gustys sudarė trejų metų kontraktą, kurio metinis atlygis siekia apie 80 tūkst. eurų, tad klubai tęsia derybas dėl galimos nuomos sąlygų.

Praėjusį sezoną R.Gustys rungtyniavo iki lapkričio mėnesio, spėjo sužaisti vieną mačą FIBA Čempionų lygoje ir devynis susitikimus Lietuvos krepšinio lygos pirmenybėse, kol sezoną nutraukė peties trauma ir operacija.

LKL čempionate centras rinko po 6,6 taško, 3,6 atkovoto kamuolio ir 7,3 naudingumo balo.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Rokas Gustys
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Rokas Gustys

J.Williamsą įsigijęs „Rytas“, apie kurį oficialiai turėtų paskelbti artimiausiu metu, tęsia komplektacijos darbus.

15min šaltiniai informuoja, jog Vilniaus klubas ieško dar dviejų žaidėjų, kurie veikiausiai bus legionieriai – aikštę galinčio išplėsti ketvirtojo numerio ir „mažo bei aštraus“ įžaidėjo, kuris pirmoje pozicijoje minutėmis dalintųsi su kitu naujoku Vaidu Kariniausku.

VIDEO: PIKENROLAS: L.Kleizos svajonė, J.Mačiulio atmetimo teorijos ir „TikTok“ žaidėjų karta

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas