Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 10 27

„Rytas“ kels triukšmą Kaune: sirgalius atsiveš nemokamai, sugrįš ir „B Tribūna“

Jau kitą savaitę Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) įvyks pirmoji principinių varžovų – Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Ryto“ – kaktomuša. Nemuno saloje vyksiančioje akistatoje bus karšta ir tribūnose.
Vilniaus „Ryto“ sirgaliai
Ištikimiausi Vilniaus „Ryto“ sirgaliai / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Po daugiau nei dvejų metų pertraukos „Rytas“ kovoje su „Žalgiriu“ varžovų arenoje sulauks aistringiausių savo sirgalių – „B Tribūnos“ palaikymo.

„Ryto“ ultros iki šiol boikotuodavo Lietuvos krepšinio lygos derbius su „Žalgiriu“, kaltindami kitą pusę nepagarba ir perdėta patikra Kauno arenoje.

„Visi žinote kokių „išdaigų“ ten patirdavome, nuo ilgo laukimo koridoriuose iki stovėjimo viršutinėse eilėse bei žiūrėjimo į švieslentę. Klubo vadovų raginimų bei kompromisų dėka pavyko suderinti visas sąlygas palaikymui ir normaliam patekimui į areną“, – feisbuke džiaugėsi „B Tribūna“.

Lapkričio 7 d. vyksiančiose rungtynėse „Ryto“ vadovai tikisi ir dar garsesnio palaikymo. Sirgaliams, turintiems JBR klubo narystes, „Rytas“ žada apmokėti kelionę traukiniu į Kauną ir atgal.

„Prisimename ištikimiausių mūsų klubo sirgalių, „B Tribūnos“, suorganizuotą daugiau nei pusės tūkstančio „Ryto“ fanų 2017-18 m. sezono išvyką į Kauną. Smagu, kad kartu su mūsų partneriais „Satchel.eu“ ir „Lietuvos geležinkeliai“ ir vėl galime padovanoti šią kelionę klubo aistruoliams. Tikime, kad gausus palaikymas įkvėps mūsų komandą kovai“, – pranešime spaudai sakė „Ryto“ valdybos pirmininkas Darius Gudelis.

„Suprantame, kaip svarbu palaikyti Vilniaus „Rytą“ išvykos rungtynėse Kaune, o labiausiai atsidavusiems ir aktyviausiems sirgaliams padėti būti šalia komandos ir suteikti jai papildomų jėgų kovoje su čempionato lydere. Linkime visiems „Ryto“ sirgaliams gero kelio į Kauną ir tikimės pergalės iš mūsų mylimos „Ryto“ komandos!“ – kalbėjo „Satchel.eu“ generalinis direktorius Sergiy Barybin.

„Traukinys, skaičiuojant pagal išmetamą CO2 vienam keleiviui, yra bene tvariausia transporto priemonė, o kelionės elektrifikuotu maršrutu Vilnius–Kaunas jau dabar yra žaliausios iš visų, kadangi mūsų visi elektriniai traukiniai naudoja elektros energiją, 100 proc. pagamintą iš atsinaujinančių šaltinių. Planuojama, kad šiuo būdu į rungtynes vyks didelis būrys žmonių, kurie, priešingu atveju galbūt būtų pasirinkę keliones automobilių transportu. Džiaugiamės klubo iniciatyva skatinti rinktis traukinius ir mėgautis tvarios kelionės patirtimi drauge su komandos sirgaliais“, – pridūrė „LTG Link“ vadovas Linas Baužys.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas