Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 03 25

„Rytas“ turės naują dalininką – D.Gudelis parduos 25 proc. klubo akcijų

Vilniaus „Rytas“ turės naują dalininką. 15min šaltiniai praneša, jog Sostinės krepšinio mokykla susitarė dėl 5 dalių pirkimo iš pagrindinio dalininko ir klubo valdybos primininko Dariaus Gudelio, kurių kaina siekia 50 tūkstančių eurų. Nuo šiol SKM valdys 25 proc. visų „Ryto“ akcijų.

Šis ėjimas perstumdys jėgas Vilniaus klube – 9 dalis turi Vilniaus savivaldybė, nuo šiol penkios dalys priklausys SKM, 3 – Dariui Gudeliui, o po vieną turi Viešoji įstaiga „Perlas“, įmonė „Norvelita“ ir advokatas Olegas Šibkovas.

Tiesa, D.Gudelis išlieka „Ryto“ valdybos pirmininku.

SKM tinklalapyje rašoma, jog ši organizacija gyvuoja jau 14 metų, o 2018–2019 m. sezoną užbaigė būdama geriausia krepšinio mokykla Lietuvoje pagal vaikinų pasiektus sportinius rezultatus Moksleivių krepšinio lygoje (MKL). Palyginimui, 2010 m. pavasarį buvome dar tik 36-i.

SKM krepšinio treniruotes rengia net 35 sostinės mokyklose bei 55 darželiuose ir toliau plečiasi, o dirba per 30 trenerių.

Pagrindiniai SKM dalininkai – Andrius Čerškus ir Andrius Jančiauskas, kurie į 15min skambučius neatsakė. Kaip ir neatsakė „Ryto“ klubo direktorius Justas Jankauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas