Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 11 17

„Ryto“ naujokas atvyko į Lietuvą

Naujausias Vilniaus „Ryto“ pirkinys pagaliau pasiekė Lietuvą. Sostinės klubas socialiniuose tinkluose pasidalino nuotrauka iš oro uosto, kuriame užfiksuotas Ryanas Boatrightas.

183 cm ūgio įžaidėjas Vilniuje pakeis dėl šeimyninių aplinkybių išvykusį Demetriusą Jacksoną.

27-erių R.Boatrightas į Lietuvą turėjo atvykti dar šeštadienį, bet jo kelionė kiek užsitęsė.

Debiutuoti „Ryte“ jis turėtų jau ateinantį šeštadienį, kai sostinės klubas žais Lietuvos krepšinio lygos rungtynes prieš Klaipėdos „Neptūną“.

Iki „Ryto“ net 10 klubų per penkerius metus pakeitęs įžaidėjas dar praėjusią savaitę pasisveikino su naujosios komandos sirgaliais.

„Ačiū visiems sirgaliams, kurie instagrame man išreiškėte palaikymą. Noriu pasakyti, kad esu labai laimingas, jog galiu atvykti į Lietuvą ir prisijungti prie „Ryto“ šeimos. Negaliu sulaukti, kai ateisite mūsų palaikyti, o komanda ir aš stengsimės iškovoti pergales bei turėti gerą sezoną. Kovokime kartu!“, – tada sakė „Ryto“ naujokas Ryanas Boatrightas.

27-erių metų R.Boatrightas praėjusį sezoną prieš COVID-19 pandemiją užbaigė Saratovo „Avtodor“ klube, kur treneriu dirbo dabartinis „Ryto“ vairininkas Donaldas Kairys.

VTB Vieningosios lygos sezone per ketverias rungtynes amerikietis vidutiniškai rinko po 16 taškų, 5 rezultatyvius perdavimus bei 14 naudingumo balų.

„Su R.Boatrightu man jau yra tekę dirbti praėjusiame sezone. Į Vilnių šis krepšininkas atvyksta tikrai su didele motyvacija ir noru žaisti, – pristatydamas komandos naujoką prieš kelias dienas sakė „Ryto“ vyr. treneris D.Kairys. – Ryanas yra stiprus ne tik puolime organizuojant ar individualiai užbaiginėjant atakas, tačiau taip pat visas jėgas atiduodantis gynyboje žaidėjas.“

2014-aisiais metais R.Boatrightas su Konektikuto universitetu triumfavo NCAA pirmenybėse, o 2017-aisiais jis buvo nesulaikoma jėga Kroatijoje, laimėjęs taurę, čempionatą bei tapęs finalų MVP.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas