Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 03 01

Šaras džiaugėsi nenuvarginęs lyderių: „Laukia labai svarbi savaitė“

Praėjusią savaitę keturias laisvas dienas gavę ir baterijas pasikrovę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai dabar gyvena itin įtemptu režimu.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

Penktadienį Eurolygos rungtynes prieš Milano „Olimpia“ žaidę ir laimėję kauniečiai sekmadienio vakarą jau svečiavosi Prienuose, o per ateinančias keturias dienas sužais dar dvejas Eurolygos rungtynes.

Dvigubos savaitės metu žalgiriečių laukia akistatos su Rusijos klubais – antradienį Kaune svečiuosis Maskvos srities „Chimki“, o ketvirtadienį „Žalgiris“ lankysis Sankt Peterburge, kur bandys atsirevanšuoti „Zenit“ žaidėjams.

Kas antrą dieną žaidžiančio „Žalgirio“ stratego Šarūno Jasikevičiaus tikslas sekmadienio LKL rungtynėse buvo ne tik pergalė, bet ir žaidėjų nenuvarginimas.

Tik Rokui Jokubaičiui, Martinui Gebenui ir Karoliui Lukošiūnui leidęs pasireikšti ilgiau nei 16,5 minutės, Šaras po susitikimo pasidžiaugė įgyvendintais tikslais.

„Manau, kad turime būti patenkinti. Labai smagu, kad visi pasižaidė, kad nenuvarginome, nes artėja labai svarbi savaitė. Tikiuosi, kad rytoj galėsime per trumpą laiką pasiruošti antradienio rungtynėms“, – vylėsi specialistas.

VIDEO: Manto Šerniaus ir Šarūno Jasikevičiaus spaudos konferencija

94:79 Prienų „CBet“ komandą nugalėjęs ir 21-ąją pergalę iškovojęs „Žalgiris“ išlieka vienvaldžiu lygos lyderiu – antrąją vietą besidalinančias Vilniaus „Ryto“ ir Panevėžio „Lietkabelio“ komandas jis lenkia penkiais laimėjimais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas