Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 10 10

Šarūnas Jasikevičius: „Turiu vieną geriausių darbų Europoje“

„Kai žaidi su juo – mažiau velnių gauni. Dabar, kai treneris, tai jis nuolat turi ką pasakyti“, – šypsodamasis sakė Paulius Jankūnas. Kauno „Žalgirio“ kapitonas žaidė kartu su Šarūnu Jasikevičiumi, o dabar rungtyniauja jo vadovaujamoje komandoje, kuri tapo sunkiai įveikiama jėga Europoje.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Man čia labai patinka ir tikrai malonumas dirbti su tais žmonėmis, kurie supa mane“, – išskirtiniame interviu LKL TV kūrybinei grupei sakė Š.Jasikevičius.

„Betsafe–LKL“ čempionų titulą ginantis „Žalgiris“ galingai pradėjo naują sezoną – iškovojo 5 pergales vidutine 17 taškų persvara.

Šią savaitę „Žalgirio“ laukia ir sezono pradžia tarptautinėje arenoje. Praėjusį sezoną Kauno klubas stebino Europos krepšinį, ir visa tai – su dideliu Š.Jasikevičiaus indėliu.

„Yra tas nuolatinis maksimalizmas, – apie Š.Jasikevičių LKL TV sakė „Žalgirio“ naujokas Marius Grigonis. – Manau, dėl to „Žalgiriui“ sekasi.“

„Jis labai intensyvus, – naująjį trenerį apibūdino Thomasas Walkupas. – Jis nuostabus už aikštės ribų, bet treniruočių metu koncentruojamės į veiksmą.“

„Turiu vieną geriausių darbų Europoje ir tokius klubus kaip „Žalgiris“ treniruoti nori daugelis trenerių ir reikia tą vertinti“, – įsitikinęs Š.Jasikevičius.

Pokalbis su Š.Jasikevičiumi ir „Žalgirio“ krepšininkais – išskirtiniame LKL TV interviu:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai