Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 07 29

Sezoną „Žalgiryje“ įvertinęs R.Miniotas tikisi, kad sirgaliai pamils „Wolves“ klubą

Praėjusį sezoną Kauno „Žalgiryje“ užbaigęs Regimantas Miniotas apsivilko naujojo klubo „Wolves“ marškinėlius. Interviu klubo svetainei davęs krepšininkas tikisi, kad komanda patriukšmaus, o sirgaliai ją pamils.
Regimantas Miniotas
Regimantas Miniotas / LKF nuotr.

Žvelgęs į „Wolves“ komplektaciją R.Miniotas pabrėžė, kad nemažai būsimų bendražygių jis pažįsta.

„Tikrai geri vyrai. Teigiamai vertinu komplektaciją, gerai esu nusiteikęs. Tai naujas projektas, dirba žmonės, suprantantys krepšinį: treneris (Rimas Kurtinaitis – aut. past.), Rimantas Kaukėnas. Viskas bus gerai“, – įsitikinęs puolėjas.

Jis neslepia, kad jaudulys dėl ateinančio sezono buvo, tačiau dabar bendras paveikslas – daug ryškesnis.

„Niekas nebuvo aišku, – prisiminė R.Miniotas. – Dabar, kai pradeda viskas dėliotis, matosi, kad tai nebuvo juokai ar tik žodžiai. Tikrai viskas suorganizuota gerai ir solidžiai, daromi geri sprendimai. Dingo jaudulys, liko tik dirbti.“

Praėjusį sezoną Bilbao komandoje Ispanijoje pradėjo R.Miniotas, vėliau kėlėsi į Kauno „Žalgirį“, tačiau svarbiu žaidėju rotacijoje netapo.

„Sunkus, labai keistas sezonas. Pakeičiau dvi komandas, tris trenerius. Daug ko pamačiau, daug ką supratau. Ne kiek žaidimo prasme, nes neturėjau daug laiko, bet pats daugiau supratau apie save. Kad ir kaip atrodė statistika, vertinu metus teigiamai. Sezonas nebuvo pats geriausias, bet išmokau daug“, – pasakojo aukštaūgis.

Žvelgdamas į priekį R.Miniotas teigia, jog „Wolves“ komandai bus naudinga, jog viskas pradedama nuo pradžių.

„Niekas nebus padėta ant lėkštutės, reikės išsikovoti žaidimo laiką. Gerai, kad galėsiu viską pats įrodyti, nereikės atvažiuoti vidury sezono ir bandyti išsikovoti simpatijas. O šiaip viskas bus gerai. Esu linkęs labai pozityviai žiūrėti į šį projektą, į šią komandą“, – teigė R.Miniotas.

Krepšininkas tiki, kad sirgaliai pamils „Wolves“.

„Lietuvoje daug kas skeptiškai žiūrėjo į šitą projektą, viskas buvo blogai, – šypsojosi R.Miniotas. – Dabar kiek pozityviau žiūri, kai atsirado keli žaidėjai, mato, kad komanda bus konkurencingesnė. Kažkiek žmonių jau patraukėme. O viskas priklausys nuo darbo. Jei žaisime gerai, laimėsime... Jei ateis daugiau pergalių, visi norės palaikyti. Tikiuosi, kad norės. Norėčiau, kad būtų sirgalių bazė. Aišku, pirmi metai Alytuje, tada Vilniuje, tas kažkiek keičia situaciją. Gerai, kad komanda yra nuo nulio, neturime priešų kol kas, kad mūsų nemėgtų.“

VIDEO: Pirmasis Regimanto Minioto interviu „Wolves“ klube

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas