Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2015 08 08

Skaitytojai rungtynėse su Suomija geriausiai įvertino M.Kuzminską, prasčiausiai – M.Runkauską

Lietuvos krepšinio rinktinė pratęsė pergalingą pasirengimą Europos krepšinio čempionatui. Mūsiškiai Alytuje 78:71 (25:18, 19:22, 17:16, 17:15) įveikė Suomijos komandą ir iškovojo trečiąją pergalę iš eilės. Portalas 24sek.lt pateikia savo skaitytojams naujovę – galimybę įvertinti kiekvieno krepšininko pasirodymą rungtynėse su Suomija.
Mindaugas Kuzminskas
Mindaugas Kuzminskas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Pasibaigus skaitytojui vertinimui skaičiuojame rezultatus.

Geriausiai skaitytojai įvertino ir po keturis kamuolius skyrė Mantui Kalniečiui, Mindaugui Kuzminskui, Jonui Mačiuliui, Domantui Saboniui ir Pauliui Jankūnui.

Žiūrint į aukščiausią vertinimą – penketą – daugiausia jų surinko Mindaugas Kuzminskas (53%).

Puolėjas per rungtynes aikštėje praleido 11 minučių, per kurias spėjo pelnyti 9 taškus. J.Kazlauskas po rungtynių netiesiogiai prasitarė, kad krepšininkas vietą jo galutiniame dvyliktuke jau turi: „Gal M.Kuzminskas gavo neduag žaisti, bet jis man yra aiškus.“

Antrąją vietą skaitytojų vertinime užėmė Domantas Sabonis (50%). Ilgiausiai žaidęs (25 min) puolėjas surinko 8 taškus ir atkovojo 8 kamuolius.

Trečias (48%) buvo Paulius Jankūnas, kuris žaidė rezultatyviausiai ir pelnė 11 taškų bei atkovojo 5 kamuolius. Ketvirtas (41%) Mantas Kalnietis, kuris taškų nesurinko, bet atliko net 11 rezultatyvių perdavimų. Jonas Mačiulis užbaigė geriausiųjų penketą (37%) pelnydamas 6 taškus.

Prasčiausiai skaitytojai įvertino Mariaus Runkausko ir Žygimanto Janavičiaus pasirodymą. Jie surinko tik po du kamuolius. 36% juos vertinusių jiems skyrė žemiausią balą – vienetą. M.Runkauskas sulaukė 568 vienetukų, Ž.Janavičius – 545.

Marius Runkauskas per 10 minučių surinko 6 taškus, atkovojo ir perėme po vieną kamuolį bei padarė dvi klaidas.

Žygimantas Janavičius per 17 minučių surinko 5 taškus, atkovojo tris kamuolius, atliko tris rezultatyvius perdavimus, perėmė du kamuolius ir dukart suklydo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas