Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2018 10 07

Su „Rytu“ sužaisti nekantravęs Marius Grigonis: „Buvo chaosas“

Mariui Grigoniui jau seniai knietėjo su Kauno „Žalgirio“ marškinėliais išbėgti į aikštę prieš Vilniaus „Rytą“. Sekmadienio vakarą jis stipriai prisidėjo prie fantastiško kauniečių spurto 22:0 ir nukovė principinį varžovą iš sostinės.
Marius Grigonis
Marius Grigonis / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

24-erių kaunietis pripažino, kad trečiame kėlinyje, kai „Rytas“ įgijo dviženklį pranašumą, komanda buvo nubausta.

„Buvo chaosas, nespėjome gaudyti jų tritaškių. Išsiderinome, nesekėme plano ir taip atsitiko. Moderniame krepšinyje taip ir yra – pora minučių, keturi tritaškiai ir vėl reikia sunkiai dirbti“, – apie nesėkmingą žaidimo atkarpą rūbinėje kalbėjo M.Grigonis.

Tačiau po jos sekė fantastiškas spurtas, atvedęs iki pirmosios sezono pergalės prieš Vilniaus „Rytą“. M.Grigonis prie jos prisidėjo 12 taškų ir buvo antras rezultatyviausias komandoje po Nate'o Wolterso (20 tšk.).

Pats žalgirietis nustebo, išgirdęs, kad atkarpa buvo net 22:0: „Tikrai? Tai turbūt gynyba padėjo tai pasiekti. Norėjome gerai užbaigti rungtynes. Su energija.“

Labiausiai žalgiriečiai vargo su DJ Seeley, kuris pelnė 22 taškus. M.Grigonio tai nenustebino: „Paleidome jį. Pažįstu jį ir esu su juo žaidęs. Jam reikia poros metimų ir užsidega. Taip išėjo. Taip negalima. Manau, kad mes galime geriau. Taip paleisti trečiame kėlinyje negalima.“

Kauno klubas galėjo pasinaudoti ir ilgesniu suoliuku, tačiau tai nieko naujo LKL varžybose.

„LKL visada taip būna, kad niekas neturi 12 lygiaverčių žaidėjų. Mes visada stengiamės ir dirbame. Manau, treniruojamės sunkiausiai iš visų ir bandome sužaisti“, – atskleidė gynėjas.

„Visada norėjau su „Žalgiriu“ išbėgti prieš „Rytą“. Ačiū Dievui, kad laimėjome. Jeigu būtume pralaimėję, nebūtų čia ir jūsų, ir mes sėdėtume nuleidę galvas“, – apie grandų mūšio svarbą kalbėjo M.Grigonis.

Žalgirietis patikino, kad kitos savaitės Eurolygos rungtynės su „Baskonia“ bus didesnis iššūkis ir reiks dar geriau žaisti, kad laimėtų.

VIDEO: „Atsarginių“ sugrįžimas: LeBronas Los Andžele, favoritai ir kitokia J.Valančiūno sutartis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas