Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 10 02

Sugėdintas Virginijus Šeškus Prienuose ėmėsi pirmųjų permainų

Gėdos jausmą Vilniuje sekmadienį patyręs Virginijus Šeškus ėmėsi pirmųjų rokiruočių. 24sek žiniomis, Prienų „Skycop“ klubas abipusiu susitarimu išsiskyrė su įžaidėju iš Latvijos Daviu Lejasmejeriu.
Virginijus Šeškus
Virginijus Šeškus / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

24sek šaltinių teigimu, 27 metų 191 cm ūgio legionierius prieš LKL pirmenybių startą Latvijos rinktinės stovykloje patyrė mikrotraumą, kuri sujaukė jo pasiruošimą sezonui.

Nespėdamas paskui sezonui pasiruošusią komandą ir praradęs pasitikėjimą, D.Lejasmejeris Prienuose negalėjo atskleisti geriausių savo savybių.

LKL čempionate latvis sužaidė du mačus, žaidė vid. po 11 minučių, rinko po 4 taškus (66,7 proc. trit.), atliko po 1 rezultatyvų perdavimą, bet klydo 1,5 karto.

24sek duomenimis, tarp kandidatų pakeisti D.Lejasmejerį įvardijamas lietuvis Vytenis Čižauskas nėra linkęs sugrįžti į Prienus – jis arti susitarimo su užsienio komanda.

V.Šeškus nepatenkintas dar dviejų legionierių žaidimu: į Prienus su antsvoriu atvykusiu puolėju Austinu Ariansu ir į žaidimą neįsipaišančiu centru Mavericku Morganu.

24sek šaltinių teigimu, V.Šeškus „Skycop“ komandai ieško pastiprinimo bent keliose pozicijose.

VIDEO: „Ginčas“ su Broliu: „Rytas“ ar „Žalgiris“?

Prienų ekipa ambicinga pergale prieš Panevėžio „Lietkabelį“ (93:78) pradėjo LKL sezoną, bet tada skaudžiai nusileido Kauno „Žalgiriui“ (53:74) ir Vilniaus „Rytui“ (66:95).

„Momentais buvo gėda, kai „Rytas“ mėtė iš eilutės, o Suttonas iš po krepšio dėliojo ir nebuvo nė vieno žmogaus. <...> Verkiant reikės pakeitimų sezono metu. Vienintelis Mike'as Bruesewitzas atitinka LKL lygį“, – po pralaimėjimo sekmadienį sakė V.Šeškus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai