Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 11 25

T.Pačėsas turi naują ginklą: „Tikiuosi, kad Joshas Akognonas jau žais prieš „Žalgirį“

„Lietuvos ryto“ komanda per LKL rungtynes sekmadienį Kaune su „Žalgiriu“ jau turėtų remtis naujuoju žaidėju – prie sostinės klubo šią savaitę prisidėjusiu patyrusiu įžaidėju Joshu Akognonu.

Tomas Pačėsas treniruotėje atidžiai stebėjo naujoko žaidimą ir teigė, kad 180 cm ūgio amerikietis jau gali pasirodyti artimiausiame LKL mače.

„J.Akognonas yra staigus ir greitas, žiūrėsime, kaip jam pavyks įsilieti į ekipą. Per pirmąsias rungtynes iš jo nesitikėčiau stebuklų, bet norėtume, kad jis išlaikytų savo individualų lygį ir būtų produktyvus. Tikiuosi, kad Joshas jau gaus laiko pasireikšti rungtynėse Kaune.

Gynėjas gali rungtyniauti tiek pirmojoje, tiek antrojoje pozicijoje. Dabar krepšinis yra labai įvairiapusis ir nesvarbu, kad Joshas žais su kamuoliu – iš jo tikimės produktyvaus žaidimo tiek puolime, tiek gynyboje“, – „Lietuvos ryto“ klubo interneto svetainei sakė Vilniaus klubo treneris T.Pačėsas.

VIDEO: „Lietuvos ryto“ naujokas J.Akognonas atvyko į pirmąją treniruotę

„Lietuvos ryto“ puolėjas Drew Gordonas teigė, kad Vilniaus komanda įgavo gerą sportinę formą, o žaidėjai jaučia pasitikėjimą savo jėgomis.

„Manau, kad Kaune bus geros rungtynės – nekantriai jų laukiu. Europos taurės varžybose demonstruojame vis solidesnį žaidimą ir tikiuosi, kad išlaikysime tokį lygį ir artėjančiame mače.

Jei palygintume situaciją, kuri buvo prieš pirmąsias komandų rungtynes „Siemens“ arenoje, šįkart mes geriau jaučiame vienas kitą ir greičiau priimame sprendimus aikštėje.

Sveikiname prie komandos prisijungus naujoką Joshą Akognoną ir tikimės, jis jau bus pasiruošęs žaisti“, – sakė D.Gordonas.

Anot T.Pačėso, Kauno komanda visada bando pasinaudoti savo privalumu – ilgu žaidėjų suoleliu.

„Manau, kad „Žalgiris“ įgavo labai neblogą sportinę formą ir naudoja didelę krepšininkų rotaciją. Todėl kauniečiai yra pajėgūs žaisti labai intensyviai ir aukštu tempu.

Daugelis komandų to neatlaiko – tai nutiko ir mums per pirmąsias rungtynes Vilniuje. Stengsimės tai ištaisyti ir žiūrėsime, kaip bus rungtynių metu.

Dabar yra daugiau susižaidimo ir susiklausymo – mes taip pat pagerinome savo žaidimo kokybę. Atvyko ir naujas įžaidėjas, todėl stengsimės naudoti kuo didesnę rotaciją ir palaikyti aukštą rungtynių tempą“, – sakė T.Pačėsas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai