Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 03 07

T.Websteriui pylos davęs J.Zdovcas: „Tai ne pirmas kartas, kai jis taip pasielgia“

Dvi savaites dėl ligos nežaidęs Tai Websteris grįžo į aikštę, bet joje praleido vos 4 minutes su puse. Emocijų nevaldęs zelandas buvo nubaustas dviem techninėmis pražangomis ir anksti baigė savo pasirodymą Alytuje.
Kauno „Žalgiris“ – Madrido „Real“
Kauno „Žalgiris“ – Madrido „Real“ / Erikas Ovčarenko/BNS

„Jis labai stengėsi, ilgai nežaidė dėl ligos. Nebuvau šalia, nemačiau ir negirdėjau, ką tokio jis pasakė. Žinoma, tai nepriimta ir tai ne pirmas kartas, kai jis taip pasielgia. Jam reikėtų bent jau žinoti, kada sustoti. Jis rodė emocijas, dėl to – jokių problemų. Šįkart mums tai nekainavo, bet kitą kartą – gali būti labai skausminga“, – auklėtinį perspėjo Jure Zdovcas.

Tris kėlinius taškas į tašką žaidęs Kauno „Žalgiris“ (21-1) išvykoje galiausiai 74:63 (17:14, 14:13, 24:25, 19:11) palaužė „Dzūkiją“ (8-13) ir iškovojo 13 pergalę iš eilės Lietuvos krepšinio lygoje.

„Mums tai tikrai nebuvo lengvos rungtynės. Po visų tų kelionių Eurolygoje – jaučiuosi labai pavargęs. Tokių rungtynių ir tikėjausi. Žinojome, kad žaisime prieš puolimo komandą, kad negalime leisti mesti jiems tritaškių. Daugiau ar mažiau mums pavyko laikytis savo žaidimo plano.

Praleidome apie 60 taškų, tiesa, patys neradome ritmo puolime, bet tada, kai buvo svarbiausia, mums pavyko susikrauti pranašumą ir išsaugoti jį iki pabaigos“, – rungtynes reziumavo J.Zdovcas.

Šiame susitikime kauniečiams nepadėjo vienu iš svarbiausių komandos žaidėjų antroje sezono pusėje tapęs Tyleris Cavanaugh. Aukštaūgis paskutinėse Eurolygos rungtynėse su Berlyno ALBA nikstelėjo čiurną.

„Trauma nerimta. Jis šiek tiek kryptelėjo čiurną. Tikimės, kad bus pasiruošęs rungtynėms su „Barcelona“, – vylėsi J.Zdovcas.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas