Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 06 02

Teisėjus vagyste kaltinęs V.Šeškus: „Jonava trečioje vietoje nereikalinga“

Jonavos „CBet“ per mažiau nei 100 sekundžių išbarstė 9 taškų persvarą ir apmaudžiai paleido pergalę iš rankų. Bronzinėje serijoje tapo lygu 1-1, o Virginijus Šeškus dėl to kaltino mačo arbitrus – Saulių Račį, Gvidą Gedvilą ir Juozą Barkauską.
Virginijaus Šeškaus emocijos
Virginijaus Šeškaus emocijos / LKL nuotr.

„Aš manau, teisėjai atėmė iš mūsų šią pergalę likus žaisti 10 sekundžių“, – spaudos konferencijoje rėžė V.Šeškus.

„Aikštės viduryje buvo šimtaprocentinė pražanga prieš Glynną (Watsoną). Šimtaprocentinė. Visi žmonės su tuo sutiko. Manau, tai buvo vienas pagrindinių faktorių. Žmogų taip nukalė viduryje... Nu, chebryte“, – didžiulį akmenį į teisėjų daržą metė „CBet“ strategas.

Minėtame epizode teisėjų švilpukai tylėjo, šeimininkai pametė kamuolį, o Jamelas Morrisas pakartotiniu bandymu galiausiai išplėšė pergalę Panevėžio „7bet-Lietkabeliui“ – 88:87.

Tiesa, jonaviečiai prieš tai patys įsigudrino per pusantros minutės išbarstyti net 9 taškų persvarą.

„Padarėme kvailų klaidų, kurių nereikėjo. Jeffery (Garrettas) stogavo... Irgi neaiškus epizodas, jeigu atvirai, nes kamuolys jau buvo perskridęs lanką. Pagal visą toleranciją teisėjai, likus minutei, manau, gali nueiti pažiūrėti, ar virš lanko buvo kamuolys, ar ne.

Šiandien pasijautėm, kad ta mūsų Jonava nereikalinga trečioje vietoje“, – atvirai piktinosi V.Šeškus, padėkojęs savo žaidėjams už kovą.

LKL nuotr./Virginijaus Šeškaus emocijos
LKL nuotr./Virginijaus Šeškaus emocijos

„Reikia daugiau atsakingumo. Mes irgi dirbame, nervus čia taškome, o vienas sprendimas daug ką reiškia“, – priekaištus arbitrams tęsė Jonavos strategas, pridūręs, kad nesitiki dėl kritikos gauti baudą.

„Kokia bauda? Kiek tų baudų gali (skirti)? Klausykite. Kokios baudos gali būti? Baigiasi čempionatas. Čia – ne kritika. Aš turiu teisę pasakyti savo nuomonę. Nekritikuoju visų rungtynių, bet tą epizodą, likus 10 sekundžių, manau, reikėjo užfiksuoti“, – toną sušvelnino V.Šeškus.

VIDEO: „Betsafe-LKL“ rungtynių komentarai: „Cbet“ - „7bet-Lietkabelis“ [2023-06-02]

Su šiuo laimėjimu „Lietkabelis“ susigrąžino ir namų aikštės pranašumą. Serijoje, kurioje žaidžiama iki 3 pergalių, dabar lygu 1-1, o artimiausias mačas pirmadienį vyks jau Panevėžyje.

LKL nuotr./Jamelas Morrisas švenčia po pergalingo metimo
LKL nuotr./Jamelas Morrisas švenčia po pergalingo metimo

„Aš tikiu, kad mes grįšime į šią seriją. Kaip man netikėti? Reikia, tik kad J.Garrettas atsigautų po šių rungtynių, nes jis jaučia... Mes valdėme visas rungtynes šiandien, mes laimėjome Panevėžyje. Šitoje serijoje mes nesijaučiame silpnesni. Manau, daug teisingiau būtų buvę, jei šiandien būtų 2:0. Gal ateityje ir būtume pralaimėję 2:3, bet šiandien mes buvome vertesni laimėti“, – dėstė V.Šeškus.

VIDEO: „Betsafe-LKL“ rungtynių apžvalga: „Cbet“ - „7bet-Lietkabelis“ [2023-06-02]

Tuo metu stebuklingai išsigelbėjusio „Lietkabelio“ vairininkas Nenadas Čanakas iš laimės nešokinėjo.

„Pradžioje pridarėme per daug klaidų. Leidome jiems rinkti lengvus taškus, o sugrįžti į rungtynes tokioje atmosferoje nėra lengva. Galiausiai mums kažkaip pavyko rasti tinkamą penketą. Atrodė, kad rungtynės jau yra baigtos, bet parodėme drąsą, charakterį ir išlyginome serijos rezultatą. Tai pats svarbiausias dalykas“, – pasidžiaugė serbas.

Lemiamą metimą į varžovų krepšį pataikęs J.Morrisas išplėšė jau ne pirmą pergalę „Lietkabeliui“ šiame sezone, bet N.Čanakas komplimentų amerikiečiui nežarstė.

LKL nuotr./Jamelas Morrisas ir Nenadas Čanakas
LKL nuotr./Jamelas Morrisas ir Nenadas Čanakas

„Jis žaidė prastas rungtynes. Ypač gynyboje“, – atsakė strategas.

„Esu patenkintas tik tuo, kad serijos rezultatas yra 1-1. Mes nežaidžiame gerai. Mūsų gynyba – siaubinga. Jau sezono pabaiga ir laiko dideliems taisymams nebėra“, – pečiais truktelėjo N.Čanakas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas