Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 01 06

Tikroji Ballų neatvykimo į Vilnių priežastis – nėra šou, nėra ir rungtynių

Prienų-Birštono „Vytauto“ komanda atvyko į rungtynes Vilniuje su „Lietuvos rytu“ be garsiausių savo komandos naujokų, nes nespėjo suderinti televizinių reikalų, – sužinojo 24sek.
Spaudos konferencija
Spaudos konferencija / Aliaus Koroliovo / 15min nuotr.

LiAngelo Ballas ir LaMelo Ballas šeštadienį liko Birštone ir nekeliavo su komanda į Vilnių, nes rungtynėse filmuoti negalėjo jų filmavimo grupė.

Dar penktadienį apie galimybę prie traumų išretintos komandos pridėti naujokus kalbėjęs „Vytauto“ treneris Virginijus Šeškus šeštadienio rytą sužinojo, kad amerikiečiai šeštadienį į Vilnių nevyks.

„Aš tik treneris, man tai (apie brolių Ballų nevykimą į Vilnių) pasakė klubo vadovai, – gūžtelėjo pečiais V.Šeškus po 56:113 pralaimėtų rungtynių „Lietuvos rytui“.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Spaudos konferencija
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Spaudos konferencija

V.Šeškus prasitarė, kad atsakymo reikėtų klausti ir vilniečių.

24sek žiniomis, „Lietuvos ryto“ klubas iš pradžių nesutiko įsileisti amerikiečių filmavimo grupės ir suteikti teisę filmuoti, nes Prienų-Birštono „Vytauto“ klubas nebuvo įvykdęs senų finansinių įsipareigojimų.

Šią savaitę ne tik dviejų žaidėjų LiAngelo Ballo ir LaMelo Ballo, bet ir su jais atvykusios penkiolikos žmonių filmavimo grupės sulaukęs Prienų klubas suskubo grąžinti skolas ir skubiai pervedė solidžią pinigų sumą Vilniaus komandai.

Tačiau finansinių ir televizinių reikalų sprendimai užtruko iki pat savaitgalio. „Lietuvos rytas“ pasirašė leidimą filmavimo grupei, bet amerikiečiai nebespėjo pasiruošti ir priėmė sprendimą nevykti į Vilnių.

Tai – pagrindinė priežastis, kodėl broliai Ballai ir jų tėvas neatvyko šeštadienį į rungtynes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito