Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 11 12

Trenerį pakeitę mažeikiškiai stiprinasi amerikiečiu

Neseniai trenerį pakeitusi Mažeikių „M Basket-DELAMODE“ komanda pranešė apie papildymą.
Deontae Hawkinsas
Deontae Hawkinsas / FIBA nuotr.

Prie „Betsafe-LKL“ pirmenybių naujokų jungiasi 30-metis aukštaūgis iš Jungtinių Amerikos Valstijų Deontae Hawkinsas. Klubas pranešė, kad su puolėju sudaryta sutartis iki šio sezono pabaigos.

„Po ilgų paieškų, džiaugiuosi, kad galime pristatyti naują komandos aukštaūgį. Žaidėjas pakeis dar mažiausiai du mėnesius nerungtyniausiantį Danielį Dolencą. Paieškos nebuvo lengvos, aukštų žmonių ieško ne vienas klubas Europoje, o pasiūla beveik nulinė. Tikimės, kad Deontae sėkmingai įsijungs į komandos schemas ir sustiprins išretėjusią komandos priekinę liniją“ – apie naujoko atvykimą kalbėjo Arūnas Liškus.

203 cm ūgio D.Hawkinsas praėjusį sezoną vilkėjo Nikėjos „AO Ionikos“ komandos marškinėlius Graikijoje. Aukščiausioje šalies lygoje krepšininkas vidutiniškai rinko po 11,6 taško, 7,6 atkovoto kamuolio ir 15,3 naudingumo balo.

Primename, kad klubas, sezoną LKL pradėjęs 2 pergalėmis ir 6 pralaimėjimais, o Karaliaus Mindaugo taurėje kol kas pralaimėjęs visus keturis sykius, šią savaitę atsisveikino su Mariumi Kiltinavičiumi ir į vyr. trenerio vietą paskyrė Nikolą Vasilevą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas