Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 08 06

Turkijos klubas sukirto rankomis su antru Lietuvos aukštaūgiu

Saulius Kulvietis iš Vokietijos keliasi į Turkiją. 31 metų 206 cm ūgio krepšininkas sudarė sutartį su Turkijos klubu „Buyukčekmece“.
Saulius Kulvietis
Saulius Kulvietis / „Scanpix“ nuotr.

Turkijos lygoje dvyliktą vietą praėjusį sezoną užėmęs klubas pasikvietė jau antrą Lietuvos krepšininką.

Šią vasarą su buvusiu žalgiriečiu Martynu Sajumi sutartį sudariusi komanda dabar pasikvietė ir buvusį Vilniaus „Ryto“ puolėją.

S.Kulvietis praėjusį sezoną rungtyniavo Bonos „Telekom“ ekipoje. Vokietijos čempionate jis pelnė po 10,7 taško ir atkovojo po 3,4 kamuolio.

Bonos krepšininkai reguliarųjį Vokietijos čempionato sezoną baigė antroje vietoje, o pusfinalyje penkerių rungtynių serijoje nervus tampė Eurolygos klubui Miuncheno „Bayern“.

„Telekom Baskets“ siūlė pasilikti S.Kulviečiui, jį kvietė ir kita Vokietijos ekipa Viurcburgo „s.Oliver“, bet lietuvis nutarė toliau tikrinti savo galimybes rinkoje.

Pasak 15min šaltinių, S.Kulvietis buvo sulaukęs solidaus 3 metų 350 tūkst. eurų pasiūlymo iš buvusio savo klubo Andoros „MoraBanc“, kuris iškrito į antrąjį Ispanijos divizioną, bet žūtbūt siekia sugrįžti į ACB pirmenybes.

Andoros komandoje jis žaidė užpraėjusį sezoną, per kurį keitė tris klubus: pradėjo Vilniaus „Ryte“, bet dėl traumos buvo priverstas keltis į Rygos VEF, o paskui į Ispaniją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas