Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 07 24

„urBONUSas“: diskusija dėl M.Kuzminsko, du Lietuvos rinktinės klaustukai ir JAV problema

Pirmadienį Palangoje startavusi Lietuvos rinktinės stovykla pažėrė ir šūsnį naujienų. Mindaugas Kuzminskas susirado naują komandą, lietuviai nacionalinės komandos stovykloje sulaukė ir Jono Mačiulio, o kitoje Atlanto pusėje žaidėjai masiškai atsisako atstovauti JAV rinktinei. Krepšinio podkaste „urBONUSas“ – visų aktualijų įvertinimas.
Pirmadienį startavo Lietuvos rinktinės stovykla
Pirmadienį startavo Lietuvos rinktinės stovykla / 15min nuotr.

Kokie Mindaugo Kuzminsko sprendimo žaisti Pirėjo „Olympiakos“ klube pliusai ir minusai?

Kurios 10 vietų jau rezervuotos Lietuvos rinktinės dvyliktuke?

Ką rodo toks didžiulis žiniasklaidos dėmesys nacionalinės komandos stovyklos starte?

Kodėl NBA žvaigždės atsisako atstovauti JAV rinktinei?

Kokios kitos rinktinės yra pajėgiausios mesti iššūkį amerikiečiams?

Podkaste „urBONUSas“ į klausimus atsako 15min krepšinio žurnalistas Donatas Urbonas ir krepšinio apžvalgininkas Rokas Pakėnas.

Krepšinio podkastas „urBONUSas“ apie: ką reiškia didžiulis žiniasklaidos dėmesys rinktinei (03:20); kodėl M.Kalnietis netinka „Žalgiriui“ (13:50); 10 rezervuotų vietų Lietuvos rinktinės dvyliktuke (16:50); pagrindinius kandidatus įšokti į dvyliktuko uodegą (22:40); M.Kuzminsko sprendimo žaisti „Olympiakos“ pliusus ir minusus (30:04); kur pasuks keturių rinktinės laisvųjų agentų karjeros (44:35); JAV rinktinės rūpesčius (47:35); pagrindinius pretendentus mesti iššūkį amerikiečiams (51:45).

Podkasto „urBONUSas“ taip pat ieškokite portale 15min ir 24sek, 15min audioprogramėlėje 15min Klausyk, kitose platformose „Podbean“, „SoundCloud“, „Spotify“.

15min pristatė pirmąją mobiliąją programėlę Lietuvoje, skirtą tik lietuviškam informaciniam ir pramoginiam audioturiniui. Programėlę 15min Klausyk jau galima nemokamai parsisiųsti iš „Google Play“ ir „App Store“ parduotuvių.

Norintys pasiklausyti įdomiausių 15min straipsnių, dienos naujienų ar podkastų, vadinamųjų tinklalaidžių, savo kompiuteriuose tai gali padaryti įvedę adresą www.15min.lt/klausyk.

Klausykite „urBONUSo“ kiekvieną savaitę. Šiame krepšinio podkaste girdėsite išsamius žurnalisto Donato Urbono pokalbius su savo sričių profesionalais, artimiau susipažinsite su spalvingomis krepšinio asmenybėmis ir jų darbo užkulisiais, klausysite diskusijų apie aktualiausius įvykius krepšinio pasaulyje.

VIDEO: „Rinktinė 2019“: R.Kurtinaitis apie tikslus Lietuvai ir seksą vairuojant

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito