Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 09 06

„urBONUSas“: neteisinga Lietuvos rinktinės situacija ir paskutinis šansas

Lietuvos krepšinio rinktinė kyla į lemiamą mūšį. Šeštadienį mūsiškiai žais išgyvenimo rungtynes su Prancūzija. Pralaimėjimas lietuviams rezervuos bilietą ne į planetos pirmenybių ketvirtfinalį, o namo į Lietuvą. 15min krepšinio podkaste „urBONUSas“ – diskusija apie Lietuvos rinktinės galimybes prasibrauti į ketvirtfinalį.
Lietuvos rinktinė nebeturi kur trauktis
Lietuvos rinktinė nebeturi kur trauktis / 15min nuotr.

Kokiu balu kol kas galima vertinti Lietuvos rinktinės pasirodymą pasaulio čempionate?

Kodėl pasaulio čempionato sistema neteisinga Lietuvos nacionalinei komandai?

Kuo ši rinktinė išskirtinė?

Kokie mūsiškių šansai nugalėti Prancūzijos krepšininkus?

Apie tai – 15min krepšinio žurnalisto Donato Urbono ir krepšinio apžvalgininko Roko Pakėno pokalbyje.

„urBONUSas“ apie: pasaulio čempionato užkulisius (01:00); kokiu balu galima vertinti lietuvių pasirodymą Kinijoje (05:00); išskirtinį Lietuvos rinktinės bruožą (10:00); E.Ulanovo priminimą apie save (12:00); neįprastą M.Kuzminsko vaidmenį (14:00); didžiulį rinktinės rezervą (18:00); D.Sabonio ir J.Valančiūno dueto problematiką (22:00); A.Butkevičiaus pasirodymą (25:00); L.Lekavičiaus ir J.Mačiulio aistras aikštėje (30:00); galimybes nugalėti prancūzus (35:00); didžiausius čempionato siurprizus (44:00).

Podkasto „urBONUSas“ taip pat ieškokite portale 15min ir 24sek, 15min audioprogramėlėje 15min Klausyk, kitose platformose „Podbean“, „SoundCloud“, „Spotify“.

15min pristatė pirmąją mobiliąją programėlę Lietuvoje, skirtą tik lietuviškam informaciniam ir pramoginiam audioturiniui. Programėlę 15min Klausyk jau galima nemokamai parsisiųsti iš „Google Play“ ir „App Store“ parduotuvių.

Norintys pasiklausyti įdomiausių 15min straipsnių, dienos naujienų ar podkastų, vadinamųjų tinklalaidžių, savo kompiuteriuose tai gali padaryti įvedę adresą www.15min.lt/klausyk.

Klausykite „urBONUSo“ kiekvieną savaitę. Šiame krepšinio podkaste girdėsite išsamius žurnalisto Donato Urbono pokalbius su savo sričių profesionalais, artimiau susipažinsite su spalvingomis krepšinio asmenybėmis ir jų darbo užkulisiais, klausysite diskusijų apie aktualiausius įvykius krepšinio pasaulyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito