Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
08 04

V.Gedvilo laiką suskaičiavęs L.Kleiza LKF valdžioje matytų varžovų duetą: „Ideali kombinacija“

Linas Kleiza 15min laidoje PIKENROLAS suskaičiavo Vydo Gedvilo laiką Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) prezidento poste, išrinkęs duetą, kuris labiausiai tiktų šalies krepšinio valdymui.

Lietuvos krepšinio visuomenėje – didžiulė pasipiktinimo LKF valdžia banga, kurią įžiebė antrą paeiliui nenusisekusi olimpinė atranka ir po jos sekęs Andriaus Tapino išpūstas žaidėjų „girtuokliavimo“ Puerto Rike skandalas.

Papildomų malkų į pečių šios savaitės pradžioje švystelėjo geriausias šalies treneris Šarūnas Jasikevičius, į dienos viešumą iškėlęs LKF prezidento Vydo Gedvilo melą, o visos LKF valdymą apibūdinęs kaip „komunistinį“.

Jau už mėnesio bus naujieji LKF prezidento rinkimai, kuriuose krepšinio visuomenė tikrai turės naują vadą, 15min laidoje PIKENROLAS teigė Linas Kleiza.

„Visi sutinkame, kad Vydas Gedvilas nebuvo tinkamas LKF prezidentas. Tai nėra ta figūra, kuri turėtų vadovauti Lietuvos krepšiniui. Mes tą pamatėme ganėtinai greitai, – 15min laidoje PIKENROLAS sakė Linas Kleiza. – Visų pirma, tai LKF prezidento postas yra labai didelė reprezentacinė vieta Lietuvos krepšiniui. Manau, kad šis prezidentas buvo didžiausia LKF klaida. Kiek mačiau, ir mano buvę bendražygiai kalbėjo apie tai, kokią įtaką anksčiau turėjo Arvydas Sabonis. Mano manymu, LKF tikrai reikia tokios didelės ir autoritetą turinčios figūros. Visi supranta ir žino, kad V.Gedvilas nėra tinkamas prezidentas. Deja, bet taip yra. Daug krepšinio žmonių, ypač mūsų žaidėjų, daugiausiai problemų turi su mūsų prezidentu, o ne su Mindaugu Balčiūnu.“

Lino Žemgulio nuotr./Linas Kleiza
Lino Žemgulio nuotr./Linas Kleiza

L.Kleiza negailėjo kritikos buvusiam Seimo pirmininkui V.Gedvilui, siūlęs neabsoliutinti Mindaugo Balčiūno atsakomybės dėl bėdų, kurios Lietuvos krepšinį kamuoja jau dešimtmetį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas