Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Šeškaus diriguojamą Mažeikių klubą papildė veteranas iš Nyderlandų

Mažeikių „M Basket-DELAMODE“ komanda sulaukė papildymo priekinėje linijoje – prie komandos jungiasi patyręs 34-erių aukštaūgis Jeroenas van der Listas.

214 cm ūgio puolėjas iš Nyderlandų dalyvaus mėnesio trukmės peržiūroje, o sėkmės atveju komandoje liks iki sezono pabaigos.

„Netrukus prie komandos prisijungs Jeroenas, kuris atvyksta į mėnesio trukmės peržiūrą, su galimybe komandoje likti iki sezono pabaigos. Jeroenas yra patyręs, aukštas krepšininkas, galintis rungtyniauti per dvi pozicijas, galintis pataikyti. Tikimės, kad jam pavyks sėkmingai įsilieti į komandą ir sustiprinti aukštaūgių gretas“, – apie naujoko atvykimą kalbėjo Arūnas Liškus.

Didžiąją karjeros dalį krepšininkas praleido gimtinėje, o praėjusiame sezone rungtyniavo Irane, kur vilkėdamas „Averta“ komandos marškinėlius rinko po 12,2 taško, atkovojo po 6,8 atšokusio kamuolio ir atliko po 2,5 rezultatyvaus perdavimo.

Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) starte Mažeikių klubas pralaimėjo visas ketverias rungtynes, įskaitant paskutinę nesėkmę 46:91 prieš Utenos „Uniclub Bet – Juventus“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito