Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Šeškus kviečiasi pagalbą – sugrįžta komandoje jau žaidęs gynėjas

Į Mažeikių „M Basket-Delamode“ komandą sugrįžta puikiai pažįstamas veidas – raudonai baltus marškinėlius ir vėl apsivilks 186 cm ūgio gynėjas Chauncey Collinsas, kuris Mažeikiuose rungtyniavo praėjusiame sezone. Su amerikiečiu sudaryta sutartis iki šio sezono pabaigos.

„Reaguodami į situaciją ir atsiradus galimybei, nusprendėme pasikviesti Chauncey Collinsą, kurį puikiai pažįstame ir žinome, ką krepšininkas gali duoti komandai. Džiaugiamės Chauncey sugrįžimu ir tikimės, kad antri metai Mažeikiuose jam bus dar sėkmingesni. Artimiausiu metu planuojame sulaukti papildymo ir aukštaūgių gretose“, – kalbėjo klubo direktorius Arūnas Liškus.

29-erių Ch.Collinsas praėjusiame sezone vidutiniškai rinko po 10,8 taško, atkovojo po 2,3 kamuolio ir atliko po 2,8 rezultatyvaus perdavimo.

Amerikietis anksčiau žaidė dar dviejuose LKL klubuose – 2018-2019 m. sezone Kėdainių „Nevėžyje“ rinko po 14,7 taško, o 2019-2020 m. sezone Alytaus „Dzūkijoje“ fiksavo net 16 taškų vidurkį.

Krepšininkas šio sezono pradžioje trumpai rungtyniavo Maroke.

„M Basket“ sezono pradžioje patyrė jau keturis pralaimėjimus „Betsafe-LKL“ pirmenybėse ir rikiuojasi paskutinė šalies čempionate.

Skaudžiausią smūgį mažeikiškiai sugėrė sekmadienį, kai namuose net 46:91 kapituliavo prieš Utenos „Uniclub Bet – Juventus“. Keliomis dienomis anksčiau Karaliaus Mindaugo taurėje Mažeikių komanda neturėjo šansų ir prieš Klaipėdos „Neptūną“ – 71:106.

„Mums tikrai reikalingi pokyčiai komandoje. Situacija dabar yra tokia, kokia yra. Ją reikia iškęsti. Tegul nepyksta, bet daug žaidėjų pas mus atėjo iš NKL lygos. Jie – priklausomi nuo kitų, kurie tuo metu yra aikštelėje. Dabar jie tampa pagrindiniais... Visi suprantame“, – po pastarosios nesėkmės prieš Utenos komandą sakė V.Šeškus, dabar sulaukęs pastiprinimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant