Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 05 24

2+1 sutartį su J.Tayloru sudarę „Wolves“: „Norime kuo anksčiau suburti komandą“

Fiasko debiutiniais metais patyrusi Alytaus „Wolves“ ekipa pradeda kito sezono komplektavimo darbus.

Trečiadienį „Wolves“ klubas pranešė apie pratęstą sutartį su ryškiausia komandos žvaigžde Jeffery Tayloru.

Su 34-erių puolėju iš Švedijos pasirašyta nauja dviejų metų sutartis, numatant galimybę ją pratęsti dar metams.

„Džiaugiuosi galimybe būti naujoje komandoje ir padėti jai siekti iškeltų tikslų. Būti tokioje organizacijoje mane intriguoja ir motyvuoja. Noriu ir toliau būti jos kelionės dalimi, – apie savo apsisprendimą likti „Wolves“ gretose sakė J.Tayloras. – Tai nauja komanda. Todėl reikia suprasti, kad ji dar tik kuriasi. Tačiau organizacijoje yra daug žmonių, kurie nuostabiai atlieka savo darbus. Viskas buvo puiku. Todėl, kaip sakiau, noriu prisidėti prie komandos iškilimo.“

Buvęs Eurolygos čempionas (2018 m. su Madrido „Real“), prie „Wolves“ prisijungė jau įpusėjus sezonui ir greitai tapo vienu iš lyderių.

Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Jeffery Tayloras
Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Jeffery Tayloras

Tiesa, svarbiausias sezono kovas – 0:2 pralaimėtą Lietuvos krepšinio lygos ketvirtfinalį Jonavos „CBet“ ekipai – jis praleido dėl traumos.

J.Tayloro statistika „Betsafe-LKL“ pirmenybėse siekė 11,8 taško, 5,2 atkovoto kamuolio, 2,8 rezultatyvaus perdavimo ir 12 naudingumo balų per 24 minutes.

Vertindamas savo pirmąjį sezoną Lietuvoje, krepšininkas juo liko patenkintas, nepaisant pasitaikiusių traumų.

„Buvo gera patirtis. Lietuvos krepšinio lyga yra pajėgi, joje žaidžia kokybiškos komandos. Manau, kad žaidžiau gerai. Nors lydėjo viena, kita nesėkmė su traumomis, viskas buvo neblogai, esu patenkintas ir žiūriu į priekį“, – kalbėjo J.Tayloras.

BHC nuotr./Rimantas Kaukėnas
BHC nuotr./Rimantas Kaukėnas

Savo ruožtu, „Wolves“ klubo prezidentas Rimantas Kaukėnas neslėpė džiaugsmo, kad 2018 m. Eurolygos čempionas lieka komandoje.

„Norime kuo anksčiau suburti komandą antrajam klubo istorijoje sezonui. Mums yra didžiulis pasiekimas ir darbo įvertinimas, kai tokio lygio žaidėjas kaip Jeffery nusprendė likti „Wolves“ sudėtyje ir padėti mums siekti užsibrėžtų tikslų. Tai aiškus signalas, kad klubas gali pasiūlyti žaidėjams aukščiausio lygio sąlygas, jie tiki mūsų vizija ir nori prisidėti prie jos įgyvendinimo“, – pratęsta sutartimi su vienu iš komandos praėjusio sezono lyderių džiaugėsi klubo prezidentas Rimantas Kaukėnas.

Kontraktus kitam sezonui taip pat turi Kristupas Žemaitis, Arnas Beručka, Adas Juškevičius, Eigirdas Žukauskas, Regimantas Miniotas ir Vitalijus Kozys.

VIDEO: Wolves Podcast: klubo vadovai – apie sezoną, Rimą Kurtinaitį ir ateities planus Vilniuje

Vakar viešai klubo sezoną apibendrinę klubo vadovai dar negalėjo pasakyti, ar „Wolves“ rudenį rungtyniaus Europoje. Aišku tik tiek, kad namų rungtynes „Vilkai“ žais nebe Alytuje, o atnaujintoje „Avia Solutions Group“ arenoje Vilniuje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas