Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 05 06

„Wolves“ šeimininkas stojo ginti išgėrusį ir vairavusį R.Kaukėną: „Siūliau vairuotoją“

Alytaus „Wolves“ prezidentas Rimantas Kaukėnas buvo prigautas policijos, kai vairavo išgėręs automobilį Vilniuje. Buvusį krepšininką nutarė ginti „Wolves“ šeimininkas Gediminas Žiemelis.
Gediminas Žiemelis užstojo Rimantą Kaukėną (kairėje), kuris sulaikytas prie vairo su 1,03 promilės girtumu.
Gediminas Žiemelis užstojo Rimantą Kaukėną (kairėje), kuris sulaikytas prie vairo su 1,03 promilės girtumu.

15min jau rašė, kad Rimantas Kaukėnas sulaikytas neblaivus prie automobilio vairo.

Skelbiama, kad buvęs krepšininkas sustabdytas gavus pranešimą apie pavojingai manevruojantį „Porsche Cayenne“ automobilį.

„Šią naktį 0.30 val. buvo gautas pranešimas, kad A. Goštauto gatvėje pavojingai manevruoja automobilis. Vairuotojui buvo nustatytas 1,03 promilės girtumas“, – BNS sakė Vilniaus apskrities policijos atstovė Julija Samorokovskaja.

Dėl įvykio pradėta administracinė teisena. R.Kaukėnui gresia bauda nuo 1,1 iki 1,5 tūkst. eurų.

Buvęs Lietuvos rinktinės ir Kauno „Žalgirio“ krepšininkas išplatino atsiprašymą, o netrukus sulaukė ir paramos iš bendražygio „Wolves“ klube.

R.Kaukėną, kuris metus „Wolves“ užima prezidento pareigas, pradėjo ginti naujojo krepšinio klubo įkūrėjas Gediminas Žiemelis.

„Avia Solutions Group“ vadovaujantis verslininkas įraše socialinėje erdvėje akcentavo ne R.Kaukėno sukeltą pavojų Vilniaus centre, o jo pastangas vadovaujant savo vardo paramos fondui.

„Žinote, nesu matęs nieko panašaus – Jis nuoširdus. Jis tikras. Jis nevaidina. Nekalbu apie komercinį/socialinį projektą „Wolves“, kas Jam kainuoja bemieges naktis ir didelį spaudimą už nesėkmes, spaudimą už įvairias nepagrįstas sąmokslo teorijas. Ir dėl ko jis visa tai daro? – dėl meilės krepšiniui. Dėl idėjos. Dėl tikėjimo. – apie R.Kaukėną rašė G.Žiemelis. – Tuomet tiki ir daugybė šalia Jo esančių žmonių. Beje, mes su jaunimu neatlygintinai sudėjome €4.2 M. Ir tai – ne mokesčių mokėtojų pinigai. Tai pinigai tų, kurie tiki šiuo projektu ir žmonėmis, tarp kurių, žinoma, Rimas užima vieną svarbiausių pozicijų. Vėlgi ta pati emocija, ir duoklė visuomenei, negalvojant apie naudą. Neteiskite Rimo, aš jam siūliau vairuotoją ir Jis dėl kaštų optimizavimo jo atsisakė ir, rezultate gavosi kaip gavosi.

Rimas yra DIDIS žmogus savo socialinės atsakomybės prasme. Šiandieną populiariosios „cancel kultūros“ principas čia neturėtų veikti: Jo uždirbtų karmos taškų puodas manau yra užpildytas su kaupu. Jis ir jo veikla – labai reikalinga mums visiems.“

Luko Balandžio / 15min nuotr./Gediminas Žiemelis
Luko Balandžio / 15min nuotr./Gediminas Žiemelis

Lėšas onkologinėmis ligomis sergantiems vaikams.„Rimanto Kaukėno paramos grupe“ fondo atstovai savo vadovo prasižengimo nekomentavo.

Pats 46 metų R.Kaukėnas išplatino atsiprašymo pareiškimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas