Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Wolves“ vadovas laukia „Ryto“ atsakymo dėl arenos: „Pasiūlėme geresnes sąlygas nei pernai“

Vilniaus „Ryto“ komanda vis dar nėra tikra, kur artėjantį sezoną žais namų rungtynes – ar didžiausioje sostinės arenoje „Twinsbet“, ar vos pustrečio tūkstančio talpinančioje „Jeep“. Kaip trečiadienį spaudos konferencijoje teigė „Wolves“ vadovas Andrius Žiauberis, „Rytui“ buvo pasiūlytos geresnės nuomos sąlygos nei praėjusį sezoną.

Jau po trijų savaičių startuos Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) sezonas, o nuostabiai kuriama atmosfera praėjusių metų atkrintamosiose europinę krepšinio bendruomenę stebinę Vilniaus „Ryto“ sirgaliai vis dar nežino, kur jiems teks bazuotis.

Šalies čempionų vadovai ir „Twinsbet“ arenos atstovai derasi dėl vienerių metų bendradarbiavimo sutarties, bet vis dar nėra priėję jokio susitarimo.

„Sakykime, derybos dar neuždarytos, bet noriu akcentuoti tai, jog „Rytui“ pasiūlėme geresnes sąlygas nei kad jie turėjo praėjusį sezoną, nevertinant to, kad Lietuvos ir visos Europos ekonomikoje infliacija vis dar auga, – sakė „Wolves Twinsbet“ vadovas Andrius Žiauberis. – Infliacijos įtaka, ypač paslaugų sektoriuje, didėja, minimalus atlygis – didėja, o arenos didelis paslaugų kiekis būtent su tuo ir susijęs. Apsauga, valymas, kitos paslaugos. Net nevertinant to, jog infliaciniai rodikliai nėra dėkingi ekonomikai, visos paslaugos brangsta, mes „Rytui“ pasiūlėme geresnes sąlygas nei kad jie turėjo praėjusį sezoną. Laukiame jų atsakymo.“

Galutinis sprendimas – jau artimiausiu metu.

„Derybos toks dalykas, kad jos kažkuriame laike turi atsispirti. „Rytas“ šioje vietoje turbūt pats supranta, iki kurios vietos gali teikti atsakymą“, – pridėjo A.Žiauberis.

Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Andrius Žiauberis
Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Andrius Žiauberis

Dar prieš dvi savaites 15min portalui „Ryto“ direktorius Jaroslavas Latušinskis teigė, jog šiai Vilniaus komandai gali tekti sugrįžti į nedidelę „Jeep“ areną, kadangi „Twinsbet“ arenos siūlomos sąlygos netenkina.

„Kol kas mūsų paralelės su šios „Twinsbet“ arenos atstovais nesutampa. Siūlomos sąlygos nėra palankios, o jos nebuvo palankios ir praėjusiais metais. Mes suprantame, kad rinka yra gana monopolinė – kas valdo, tas diktuoja ir sąlygas. Bet mes labai kompleksiškai prieiname prie šio klausimo, bandome rasti kompromisą. Tikėkimės, kad kita pusė išgirs mūsų argumentus ir pavyks pasiekti kažkokį konsensusą, – 15min sakė J.Latušinskis. – Dabartinė situacija yra tokia, kad kol kas į mums norimas subalansuotas sąlygas atsakymo mes negavome. Jeigu mums nepavyks išsiderėti tai, kas yra subalansuota ir naudinga klubui, tuomet tikrai neatmetame galimybės žaisti „Jeep“ arenoje.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas