Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Žalgirio“ aistruolių grupės manevrai – mače su „Rytu“ ir vėliau bursis kitoje vietoje

Žalgiriečius krepšininkus palaikanti „Green White Boys“ aistruolių grupė planuoja pakeisti savo vietą Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Gausi ir triukšminga Kauno „Žalgirio“ aktyvių sirgalių grupė ketina persikelti iš savo įprastų vietų „Žalgirio“ arenoje.

„Green White Boys“ paskelbė, kad per būsimas rungtynes „Betsafe-LKL“ čempionate su Vilniaus „Rytu“ kovo 10 dieną bursis 130-131 sektoriuje. Sirgaliai jau kviečiame pirkti bilietus į šiuos sektorius, kurie yra už vieno iš krepšių – artimesnio varžovų komandos suolui.

Iki šiol aktyviausi sirgaliai įsikurdavo priešingoje vietoje nei įprastai sėdi varžovų komandos.

„Tai bus naujas žingsnis GWB ir tuo pačiu „Žalgirio“ istorijoje, nes nuo kito sezono šis sektorius taps nuolatiniu, – rašoma „Green White Boys“ feisbuko puslapio paskyroje. – Jau kurį laiką netilpome į senojo sektoriaus rėmus, o plėstis į šonus tiesiog nebuvo galimybės. Naujajame sektoriuje šios problemos neturėsime.

zalg-arena
zalg-arena

Naujasis sektorius talpins gerokai didesnį kiekį sirgalių, tad tikimės, kad jis sutrauks visus norinčius prisidėti prie komandos palaikymo. Artimiausia proga – kovo 10 diena.

Taip pat manome, kad tiek 130/131 sektorių logistinė ir netgi akustinė pozicija arenoje yra daug patogesnė negu senųjų, tad šiuos pokyčius pasitinkame su dideliu nekantrumu.

Su klubu sutarėme, kad naują sektorių išbandysime šių rungtynių su „Rytu“ bei dar keletos mačų šiame sezone metu. Nors vietų turime kone dvigubai nei įprastai, tačiau net neabejojame, kad jos ištirps labai gretai.“

VIDEO: Tikėjimas grįžta: emocinga žaidėjų ir fanų skanduotė po pergalės triukšmingoje „Žalgirio“ arenoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi