Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 06 06

„Žalgirio“ suirutė Lino Kleizos akimis: „Visada viskas prasideda nuo viršaus“

„Matyti, kad Kazys Maksvytis panikuoja“, – 15min laidoje PIKENROLAS sakė Linas Kleiza, apžvelgęs Kauno „Žalgirio“ problemas „Betsafe-LKL“ finalo serijoje su Vilniaus „Rytu“. Legendinis šalies krepšininkas L.Kleiza bei buvęs nacionalinės komandos treneris Dainius Adomaitis negailėjo kritikos tiek Ignui Brazdeikiui, tiek kapitonui Edgarui Ulanovui.

Stebuklingai Europoje sužaidęs ir visus ekspertus Senajame žemyne nustebinęs Kauno „Žalgiris“ sezono finiše atrodo išblyškęs ir vaikšto itin plonu ledu Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) finale, kuriame serijoje su Vilniaus „Rytu“ šiuo metu rezultatas yra lygus 1:1.

Kazio Maksvyčio auklėtiniai galingu puolimu nupūtė varžovus namuose 108:93, bet įspūdingai užsikūrusioje „Jeep“ arenoje variantų žaliai balti neturėjo – krito 71:94.

„Kad „Rytas“ gali laimėti Kaune, tai yra faktas, nes taip jau yra buvę, bet „Jeep“ arenoje laiminčio „Žalgirio“ dar nematėme. Galvoju, jei „Žalgiris“ antradienį praras namų pranašumą, tai pralaimės ir visą finalą. Trečias serijos mačas galimai yra ir kertinis“, – 15min laidoje PIKENROLAS sakė iš Japonijos grįžęs treneris Dainius Adomaitis.

„Mes sakome, kad „Betsafe-LKL“ nėra svarbu, bet šis titulas pasidaro labai svarbus, kai baigiasi Eurolyga, – 15min laidoje PIKENROLAS sakė Linas Kleiza. – Jei jie paleistų šį titulą, tuomet nežinočiau, kaip reikėtų vertinti „Žalgirio“ sezoną. Sezonas Eurolygoje buvo geras, bet jei nesusigrąžins vietinio trofėjaus į Kauną, tuomet viskas baigsis karčiai.“

Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Kazys Maksvytis
Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Kazys Maksvytis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas