Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 01 18

„Žalgirio“ vedlys J.Zdovcas sunerimęs: „Nustojom tobulėti ir žengėme atgal“

Kauno „Žalgiris“ antradienio vakarą žengė į Karaliaus Mindaugo taurės finalo ketvertą, ir atsakomajame ketvirtfinalio mače palaužęs Jonavos „CBet“ krepšininkus, tačiau šalies čempionų stratego Jure Zdovco vaizdas aikštelėje netenkino.
Jure Zdovcas
Jure Zdovcas / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

„Sveikinimai žaidėjams už šias dvi rungtynes, kurios buvo sunkios. Gynyboje žaidėme gerai, tačiau puolime per daug skubame ir neįtvirtiname savo pranašumo. Darome kvailas klaidas, priimame neteisingus sprendimus, dažnai ir savanaudiškus. Neslėpsiu, vienu metu buvau labai nusivylęs ir nervingas, tačiau gera gynyba mus išgelbėjo. Neturėjome visų žaidėjų, tačiau laimėjome ir privalome žiūrėti į priekį“, – vaizdą aikštėje trumpai apibendrino slovėnas.

Mačo pabaigoje žalgiriečiai atleido vadžias ir leido jonaviškiams priartėti, tad J.Zdovcui beliko konstatuoti – puolime tikrai buvo žengtas žingsnis atgal.

„Man patiko, kad vyrai kovojo ir rodė emocijas, bet privalome ir tobulėti, o mes kartojame tas pačias klaida. Žinoma, dabar sunku surasti laiko treniruotėms, tad rungtynių metu esame priversti eksperimentuoti, tačiau šiandien puolime tikrai žengėme atgal“, – neslėpė strategas.

Treneris užsiminė, kad po traumos atsigaunantis Joffrey Lauvergne'as dar tikrai nerungtyniaus mače su Vilniaus „Rytu“.

„Joffrey dabar iškeliavo į Prancūziją, kur jam bus atlikti paskutiniai tyrimai prieš grįžtant į aikštę“, – kalbėjo strategas.

VIDEO: Trenerių komentarai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas