Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 08 01 /13:25

„Žalgiris“ nugvelbė „Barcelona“ talentą iš Prancūzijos

Nors Kauno „Žalgiris“ baigė komplektaciją naujam sezonui, klubo vadovai ir toliau aktyviai žvalgosi krepšinio rinkoje. Ispanų žurnalistas Chema de Lucas skelbia, jog kauniečiams pavyko prisivioliti ispanų krepšinio talentą Tomą Digbeu.
Tomas Digbeu
Tomas Digbeu / "Barcelona" klubo nuotr.

"Žalgiris" skelbia, kad ateinantį sezoną jaunasis gynėjas turėtų praleisti „Prienų“ komandoje.

Barselonoje gimęs atletiškas prancūzas taip pat turi ir Ispanijos pilietybę, o pastaruosius tris metus savo įgūdžius tobulino „Barcelona“ sistemoje.

Praėjusį sezoną T.Digbeu atstovavo „Barcelona“ dublerių komandai antrojoje Ispanijos lygoje ir ten per 13 žaidimo minučių mesdavo po 3,9 taško bei atkovodavo po 1,3 kamuolio.

Nepaisant savo jauno amžiaus, T.Digbeu net tris metus iš eilės gynė Barselonos aštuoniolikmečių garbę Eurolygos jaunimo turnyre. Paskutinį kartą talentingasis krepšininkas Eurolygos jaunimo atrankoje rinko po 14,7 taško, po 5,7 atkovoto kamuolio, po 4 rezultatyvius perdavimus ir po 1,2 perimto kamuolio, o tai jam garantavo patekimą į geriausių turnyro žaidėjų simbolinį penketuką.

Prestižinėse krepšinio stovyklose puikiai vertinamas 17-metis 195 cm ūgio gynėjas yra garsaus Prancūzijos krepšininko Alaino Digbeu sunūs.

Praeityje A.Digbeu ne tik vilkėjo savo šalies rinktinės marškinėlius, tačiau ir atstovavo Ispanijos krepšinio grandams Madrido „Real“ bei „Barcelona“.

Skelbiama, kad su talentu „Žalgiris“ pasirašė ilgalaikę sutartį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento