Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Žvaigždžių iššūkį pasitinkantis A.Magro: apie A.Andrewso būklę ir žaidimą legionieriais

Vilniaus „Wolves Twinsbet“ antradienį sieks atidaryti pergalių sąskaitą Europos taurėje. Išvykoje žaisiančio sostinės klubo kelyje – tarpsezonį ne vieną žvaigždę pristačiusi ir į turnyro titulą nusitaikiusi Tel Avivo „Hapoel“ komanda.

Prieš skrydį į Tel Avivą, strategas iš Italijos teigė, kad laukia itin sudėtingos rungtynės prieš vieną talentingiausių grupės komandų.

,,Laukia labai sunkios rungtynės – žaisime prieš vieną talentingiausių A grupės komandų, – kalbėjo A.Magro. – Jie pralaimėjo pirmąsias rungtynes išvykoje prieš „Joventut“, ir neabejojame, kad sieks reabilituotis. Po dviejų pralaimėjimų mūsų tikslas yra laimėti. Matau komandos progresą – nors neturime daug laiko treniruotėms, esame pasiruošę. Turime būti maksimaliai susikaupę ir pademonstruoti didžiulę energiją.“

Šeštadienį vykusiose LKL rungtynėse Panevėžyje prieš „7bet-Lietkabelį“ trečiojo kėlinio pradžioje Andrew Andrewsas susižeidė kairę koją ir krito ant parketo skausmo perkreiptu veidu. Gynėjas aikštelę paliko šlubuodamas, tačiau po kelių minučių sugrįžo su sutvarstyta koja.

Vis dėlto ketvirtojo kėlinio pabaigoje, po dar vieno kontakto, gynėjas paliko aikštelę stipriai šlubuodamas ir nebegalėjo užbaigti susitikimo.

Pasak vyr. trenerio Alessandro Magro, gynėjo būklė nėra optimali.

„Stebime jo būklę. Jis patyrė kelis smūgius į abiejų kojų raumenis, tačiau tikimės, kad jis bus pasiruošęs rytojaus rungtynėms. Spręsime rungtynių dieną“, – sakė Magro.

– Ką komanda turi patobulinti prieš rytojaus rungtynes?

– Visų pirma, agresyvumas ir energija gynyboje nebuvo tokio lygio, kokio mes norime. Žinoma, daug dėmesio skiriame gynybai, nes žaisime prieš komandą, turinčią didžiulį puolimo potencialą. Visi gerai pažįsta Marcusą Fosterį, kuris buvo vienas geriausių žaidėjų Lietuvos krepšinio lygoje, tačiau dabar jis yra tik vienas iš daugelio talentų šioje komandoje.

– Kuo labiausiai ,,Hapoel“ komanda yra pavojinga?

– Kaip jau minėjau, jie turi daug talento ir daugybę žaidėjų, kurie gali būti pavojingi kiekvienose rungtynėse. Patrickas Beverley, Joe Raglandas, Marcusas Fosteris ir daugelis kitų žaidėjų, kurie gali susikurti situacijas metimams tiek sau, tiek ir komandos draugams. Taip pat jų dideli žmonės, turintys daug patirties, žaidę Eurolygoje. Turime kontroliuoti rungtynių ritmą, saugoti savo baudos aikštelę ir puolime būti kantriems bei dalintis kamuoliu.

– Pirmose Europos taurės rungtynėse buvote pirmasis, kuris rungtynes pradėjote su 5 legionieriais žaidėjais aikštelėje. Ar ketinate tai tęsti?

– Mes koreguojame mūsų pasirinkimus. Mes vis dar esame ieškojimo laikotarpyje. Tre'Shawnas Thurmanas buvo patyręs traumą ir negalėjo ruoštis su komanda tris savaites. Mes ruošiamės ir bandome skirtingas variacijas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas