Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 06 29

Žymus komikas už solidžią sumelę aukcione įsigijo LKL čempiono žiedą

Buvusio Vilniaus „Ryto“ žaidėjo Simo Buterlevičiaus paskelbtą aukcioną, kuriame buvo galima įsigyti 2009–2010 m. sezone iškovotą vardinį Lietuvos čempionų žiedą, laimėjo žinomas šalies komikas Paulius Ambrazevičius.
Aukso žiedas atiteko Pauliui Ambrazvičiui
Aukso žiedas atiteko Pauliui Ambrazvičiui / 15min koliažas

Už šį žiedą surinktus pinigus karjerą baigęs krepšininkas paaukos „Blue/Yellow“ organizacijai.

„Pamenu, kad prieš metus „Ryto“ klubas darė panašų aukcioną, todėl kiekvienas iš mūsų turime ir toliau kuo įmanoma padėti Ukrainai, – pristatydamas idėją dėstė 34-erių vilnietis. – Pačiam emocijos iš to čempioniško sezono dar tikrai išlikusios ir tikiuosi, jog šis aukcionas bus mažas priminimas visiems nesustoti aukoti geram tikslui bei padės ukrainiečiams siekti pergalės.“

„Rytas“ nuotr./Simas Buterlevičius
„Rytas“ nuotr./Simas Buterlevičius

Kartu su S.Buterlevičiumi komandoje tą sezoną žaidė Jonas Valančiūnas, Aronas Baynesas, Martynas Gecevičius, Artūras Jomantas, Steponas Babrauskas ir Donatas Zavackas.

P.Ambrazevičius už šį laimikį paklojo 5500 eurų.

„Ačiū žmonai Kristinai – mes čia metėmės kartu ir labiausiai ačiū Simui, be jo čia nieko nebūtų. Simas žino, kur gyvenu, tai tikrai galės kartais užsukti ir aplankyti žiedą. Nenustokime remti Ukrainos!“, – pasibaigus aukcionui feisbuke rašė P.Ambrazevičius.

Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Paulius Ambrazevičius
Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Paulius Ambrazevičius

„Ačiū Pauliui, kad padėjo įgyvendinti ilgai turėtą idėją. Tavo ištikimybė Vilniaus miestui, Lietuvai ir Ukrainai matosi tavo darbuose ir veikloje! Taip pat didelį dėkui norėčiau pasakyti Vilniaus „Rytui“ ir visai klubo organizacijai! Puikus darbas ir komunikacija! Visa komandos organizacija ir žmonės aplink ši klubą dar kartą priminė jog Vilnius visada išliks mano namais. Visi kartu nenustokime palaikyti ir remti Ukrainos! Pauliau, būtinai užsuksiu apžiūrėti žiedo“, – į nugalėtojo komentarą atsakė S.Buterlevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas