Sportas gyvai
2023 04 30

„76ers“ serijos prieš „Celtics“ starte greičiausiai neturės savo MVP kandidato

Jau naktį iš pirmadienio į antradienį prasidės intriguojanti „Boston Celtics“ ir „Philadelphia 76ers“ serija Rytų konferencijos pusfinalyje, tačiau jos pradžioje veikiausiai neišvysime ryškiausios šios poros žvaigždės.

„76ers“ treneris Docas Riversas šeštadienį pranešė, jog abejoja Joelio Embiido galimybėmis išbėgti ant parketo pirmajame serijos mače.

„Neturime jokių naujų žinių. Žinoma, gydytojai jį įvertino, bet šiandien jis nesportavo. Pasakysiu taip: jei statyčiau lažybose, sakyčiau, kad jo galimybės žaisti bent jau pirmose rungtynėse yra abejotinos. Bet pažiūrėsime“, – kalbėjo „Sixers“ strategas.

J.Embiidas, kuris yra pagrindinis pretendentas atsiimti reguliariojo sezono MVP apdovanojimą, traumą patyrė pirmojo atkrintamųjų etapo rungtynėse prieš „Brooklyn Nets“, kai susižeidė dešinį kelį. Jis praleido ketvirtąsias serijos rungtynes, bet Filadelfijos klubas ir be kamerūniečio 4-0 susitvarkė su „Nets“.

29-erių 213 cm ūgio J.Embiidas šį sezoną vidutiniškai rinko po 33,1 taško, atkovojo po 10,2 kamuolio ir atliko po 4,2 rezultatyvaus perdavimo.

Jo komanda reguliariajame sezone Rytuose buvo trečia – „Celtics“ – antri.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius