Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 02 02

A.Davisas atskleidė noro išvykti priežastis, „Lakers“ pateikė pasiūlymą

„New Orleans Pelicans“ lyderiui Anthony Davisui pareiškus apie norą pakeisti klubą, NBA klubai sukruto. ESPN skelbia, jog „Los Angeles Lakers“ jau pateikė savo pasiūlymą.
Anthony Davisas
Anthony Davisas / „Scanpix“ nuotr.

„Lakers“ už vidurio puolėją, šį sezoną renkantį po 29,3 taško, siūlo Lonzo Ballą, Kyle'ą Kuzmą, Rajoną Rondo, Michaelą Beasley bei pirmo rato šaukimą.

Teigiama, kad „Lakers“ pasirengęs koreguoti pasiūlymą, jei „Pelicans“ klubo šis netenkintų. Įmanomi ir scenarijai įtraukiant Brandoną Ingramą, Ivicą Zubacą bei Joshą Hartą.

Primename, jog A.Davisas pirmadienį informavo klubą, jog neketina pratęsti sutarties, sudarydamas naują penkerių metų 239 mln. dolerių vertės kontraktą, ir 2020 metais taptų apribotu laisvuoju agentu, jei iki to laiko nebūtų išmainytas.

A.Davisas sako nesitikėjęs, kad žinia apie jo norą išvykti taps vieša, bet kai tai nutiko, paaiškino noro palikti „Pelicans“ priežastis.

„Tai mano laikas. Jaučiu, kad atidaviau šiam miestui, šiai organizacijai ir šiems sirgaliams viską, ką galėjau. Nežinau, kiek ilgai dar žaisiu krepšinį. Sportininkų karjeros trumpos. Jaučiu, kad atėjo laikas judėti“, – ESPN cituoja A.Davisą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas