Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 05 29

A.Karnišovo galvos skausmas: Lonzo Ballo karjera – baigta?

Artūro Karnišovo vadovaujamoje „Chicago Bulls“ komandoje – niūrios nuotaikos dėl pagrindinio ekipos įžaidėjo Lonzo Ballo.
Lonzo Ballas
Lonzo Ballas / USA TODAY Sports/„Scanpix“ nuotr.

Žurnalistas Danas Bersteinas „Organisations Win Championships“ tinklalaidėje pasidalino Čikagos klube tvyrančia nuomone dėl L.Ballo ateities.

„Už uždarų durų „Chicago Bulls“ nemano, kad Lonzo Ballas dar kada nors žais krepšinį“, – teigė D.Bersteinas.

„Viešai jie nenori pasiųsti žinutės, kad viskas su juo baigta. Dėl to jie kol kas neprašo išimties Lonzo Ballo atlyginimui“, – pasakojo žurnalistas, užsiminęs apie NBA komandoms taikomą išimtį algų kepurėje, jei vienas iš žaidėjų patiria traumą visam sezonui.

25-erių įžaidėją jau pusantrų metų kankina kelio problemos. Jam buvo atliktos jau trys operacijos, o po pastarosios kovo mėnesį teigta, kad L.Ballas nerungtyniaus mažiausiai iki lapkričio.

Vis dėlto D.Bersteino teigimu, tai nebuvo tipinė kelio operacija, kurią darosi karjerą tęsiantys krepšininkai.

„Mums kilo įtarimai, kai išgirdome apie eksperimentinę kremzlės pakeitimo operaciją. Tai labai reta operacija, kuri greičiausiai buvo atlikta ne tam, kad jis galėtų žaisti, o tam, kad turėtų kokybišką gyvenimą“, – atskleidė žurnalistas.

„Scanpix“ nuotr./Lonzo Ballas
„Scanpix“ nuotr./Lonzo Ballas

2021 m. vasarą į Čikagą persikėlęs gynėjas su „Bulls“ apranga sužaidė tik 35 susitikimus, bet su sveiku L.Ballu Ilinojaus valstijos komanda buvo pirmoje Rytų konferencijos vietoje 2021–2022 m. NBA reguliariajame sezone.

Likę be komandos smegenų, „Bulls“ praėjusiais metais iškrito pirmajame atkrintamųjų varžybų etape, o šiemet buvo eliminuoti įkrintamosiose.

L.Ballo kontraktas su „Bulls“ galios dar metus, su žaidėjo galimybe jį pratęsti ir 2024–2025 m. sezonui.

2017 m. naujokų biržoje antru šaukimu pakviestas žaidėjas iš viso NBA lygoje per penkis sezonus sužaidė 252 susitikimus vilkėdamas „Los Angeles Lakers“, „New Orleans Pelicans“ ir „Bulls“ aprangas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas