Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 04 23

A.Karnišovo klubo tvirtovėje dominavę „Bucks“ susigrąžino namų pranašumą

Čempionišką žaidimą net ir be vieno iš savo lyderių pademonstravę „Milwaukee Bucks“ susigrąžino namų aikštės pranašumą. Trečiosiose pirmojo etapo atkrintamųjų serijos rungtynėse Mike'o Budenholzerio auklėtiniai svečiuose 111:81 (33:17, 27:24, 30:18, 21:22) pervažiavo „Chicago Bulls“ ir lenktynėse iki keturių pergalių išsiveržė į priekį rezultatu 2:1.
Giannis Antetokounmpo ir Mike'as Budenholzeris
Giannis Antetokounmpo / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pirmą kartą nuo 2016-2017 metų sezono, kai „buliai“ pirmajame etape 2:4 nusileido „Boston Celtics“, į Čikagą sugrįžusios NBA atkrintamosios vietos aistruoliams virtu tikru košmaru, o 30 taškų sunaikinimą patyrusiems „Bulls“ tai vienas didžiausių pralaimėjimų atkrintamosiose per visą franšizės istoriją.

Svečiai iš Milvokio, kurie visos likusios serijos metu greičiausiai versis be čiurnos traumą patyrusio Khriso Middletono, sulaukė kitų labai svarbių krepšininkų – Bobby Portiso ir Graysono Alleno – svaraus indėlio ir susigrąžino namų aikštės persvarą.

Nė vienas svečių ekipos krepšininkas ant parketo nepraleido 30 minučių, o rezultatyviausiai rungtyniavo G.Allenas.

Pastarasis sulaukė didelio varžovų sirgalių priešiškumo, kadangi būtent šio kontaktinį krepšinį mėgstančio gynėjo pražanga prieš Alexą Caruso sausio mėnesį baigėsi pastarojo lūžusiu riešu.

Šaltakraujiškumą pademonstravęs G.Allenas Čikagoje įskraidino 5 tritaškius iš 7 ir iš viso kildamas nuo suolo surinko net 22 taškus.

G.Antetokounmpo buvo arti trigubo dublio su 18 taškų, 7 atkovotais kamuoliais ir 9 rezultatyviais perdavimais, o B.Portisas taip pat pelnė 18 taškų ir sugriebė net 16 kamuolių.

Ketvirtosios serijos rungtynės Čikagoje bus žaidžiamos sekmadienį labai patogiu laiku NBA krepšinio mylėtojams iš Lietuvos – 20 val. vakaro.

„Chicago Bulls“: Nikola Vučevičius 19, Zachas LaVine'as 15, DeMaras DeRozanas 11.

„Milwaukee Bucks“: Graysonas Allenas 22 (5/7 trit.), Giannis Antetokounmpo (7 atk. kam., 9 rez. perd.) ir Bobby Portisas (16 atk. kam.) po 18, Jrue Holiday 16 (6 atk. kam., 6 rez. perd.), Patas Connaughtonas 11.

VIDEO: Milwaukee Bucks vs Chicago Bulls Full Game 3 Highlights | April 22 | 2022 NBA Playoffs

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas