Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 06 24

Akys neapgavo: Nikola Jokičius per karantiną numetė net 18 kilogramų

Prieš kelias savaites internetą apskriejusios gerokai sulieknėjusio Nikolos Jokičiaus nuotraukos nebuvo optinė apgaulė. ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowskis pranešė, kad „Denver Nuggets“ lyderis per karantiną atsikratė net 18 kilogramų svorio.
Nikola Jokičius ir Novakas Džokovičius
Nikola Jokičius ir Novakas Džokovičius / „Scanpix“ nuotr.

Nuo kovo pradžios nežaidęs Serbijos rinktinės centras laiką leido gimtinėje, o gandai apie gerokai sumažėjusį jo svorį ėmė sklisti birželio pradžioje.

Iš pradžių „Nuggets“ strategas Mike'as Malone'as pavadino N.Jokičių „liesa pikta serbiška mašina“, o netrukus šias kalbas pakomentavo ir komandos krepšinio operacijų prezidentas Timas Connelly.

„Nikola į treniruočių stovyklą sugrįžo puikios formos. Jis man atsiuntė nuotrauką be marškinėlių – pas jį susiformavo pilvo presas. Iki šiol niekada to nemačiau“, – kalbėjo T.Connelly.

Netrukus pasklido ir tokias kalbas patvirtinančios nuotraukos – N.Jokičius sudalyvavo renginyje Belgrade, kur pasirodė atrodydamas kur kas lieknesnis nei anksčiau.

Pasak oficialios NBA svetainės, N.Jokičiaus svoris siekė 129 kilogramus, tad tikėtina, kad dabar 213 cm ūgio serbas sveria jau tik apie 111 kg.

Tiesa, prieš galėdamas pademonstruoti išryškintus raumenis treniruotėse N.Jokičius dar turės nueiti ilgą kelią – vakar paaiškėjo, jog centras užsikrėtė koronavirusu, tad bent jau artimiausiu metu negalės išvykti į JAV.

Norėdamas palikti gimtinę vidurio puolėjas turės sulaukti dviejų neigiamų COVID-19 testų, o papildomi testai jam bus atlikti ir grįžus į Denverį.

Tikimasi, kad N.Jokičius spės prie komandos prisijungti iki treniruočių stovyklos Floridoje pradžios, kuri numatyta antrąją liepos savaitę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas