Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 08 10

Andrew Bogutas ragina savo komandos draugus neprašyti JAV žvaigždžių autografų

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį dvi pergales iškovojusios Australijos rinktinės laukia kol kas rimčiausias Rio de Žaneiro olimpinių žaidynių iššūkis – NBA žvaigždžių kupina JAV vyrų krepšinio rinktinė. Pastaroji yra neabejotina favoritė laimėti auksą, tačiau australas Andrew Bogutas ragina susikaupti mačui ir neprašyti varžovų parašų.
Andrew Bogutas
Andrew Bogutas / USA TODAY Network/Sipa USA

„Jeigu prašysime jų parašo ant savo krepšinio batelių prieš rungtynes, tai reiškia, kad jau pralaimėjome, – teigė A.Bogutas. – Turime būti nusiteikę kovai. Turime kovoti dėl pergalės.

Mačas su JAV mums bus pats geriausias išbandymas. Tai geriausia pasaulio komanda, kurioje rungtyniauja patys geriausi žaidėjai. Mums reikia eiti į aikštę kovingai nusiteikus. O jau po to nesvarbu, laimėsime ar pralaimėsime. Tiesiog neturime leisti sau galvoti, kad nėra jokių galimybių laimėti.

Tikiuosi, kad mano komandos draugai nesugalvos prašyti autografų. Ar tai realu? Esu rungtyniavęs komandose, kuriose vykdavo tokie dalykai, todėl visai nenustebčiau.“

JAV ir Australijos rinktinių dvikova įvyks naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį 1 valandą Lietuvos laiku. Abi komandos yra iškovojusios po dvi pergales iš tiek pat galimų ir yra A grupės viršūnėje.

A grupė
Vieta Rinktinė Pergalės Pralaimėjimai
1. JAV 2 0
2. Australija 2 0
3. Serbija 1 1
4. Prancūzija 1 1
5. Venesuela 0 2
6. Kinija 0 2

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas