Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Paskutinė akcijos diena.
Išbandyti
2020 04 14

Artūras Karnišovas dirbti į Čikagą pakvietė ir lietuvį

Patikimų darbuotojų „Chicago Bulls“ biurui ieškantis Artūras Karnišovas į naująją darbovietę pakvietė dar vieną lietuvį. Tai „Denver Nuggets“ klube septynerius metus plušantis Tomas Balčėtis. Tiesa, 15min žiniomis, lietuvis greičiausiai liks darbuotis Denveryje.
Tomas Balčėtis
Tomas Balčėtis / Elvio Žaldario nuotr.

„Sportando“ redaktorius vėlų pirmadienio vakarą pranešė, kad „Nuggets“ skautas Martynas Pocius gali prisijungti prie naujai formuojamo A.Karnišovo biuro Čikagoje.

Tačiau 15min šaltinių teigimu, tai T.Balčėtis sulaukė A.Karnišovo kvietimo prisijungti prie „Bulls“. Anot šaltinių, lietuvis vis dėlto turėtų likti Denveryje ir tęsti darbus su „Nuggets“.

T.Balčėtis Denverio klube įsidarbino 2013-aisiais, kai jį į „Nuggets“ pakvietė dabartinis komandos krepšinio operacijų prezidentas Timas Connelly.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Martynas Pocius, Viktorija Pocienė, Tomas Balčėtis ir Rasa Balčėtė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Martynas Pocius, Viktorija Pocienė, Tomas Balčėtis ir Rasa Balčėtė

Nuo 2013-ųjų Denveryje dirbo ir A.Karnišovas, kai prieš keletą dienų priėmė „Bulls“ kvietimą užimti krepšinio operacijų viceprezidento pareigas.

„Nuggets“ klube lieka darbuotis ir kitas lietuvis Martynas Pocius, kuris oficialiai užima skauto pareigas.

A.Karnišovas jau pradėjo formuoti savo štabą.

„Bulls“ oficialiai atleido nuo 2009-ųjų generalinio vadybininko pareigas užėmusį ir iš viso net 22 metus Čikagoje dirbusį Garą Formaną. Kitas vadovaujančias pareigas užėmęs amerikietis Johnas Paxsonas pasislinks į konsultacinio pobūdžio poziciją.

48-erių lietuvis dar ieško naujo generalinio vadybininko, bet jau žinoma, kad būsimu jo asistentu dirbs iš „New Orleans Pelicans“ atvykstantis JJ Polkas. Į Čikagą iš Denverio taip pat atvyksta "Nuggets" personalo departamente dirbęs Patas Connelly.

Kaip skelbė ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowskis, generalinio vadybininko pozicijoje A.Karnišovas taikosi į Calviną Boothą („Nuggets“), Marcą Eversley („Philadelphia 76ers“), Marką Hughesą („Los Angeles Clippers“) ir Mattą Lloydą („Orlando Magic“).

A.Karnišovas neturi užsibrėžęs datos, iki kurios norėtų rasti naują generalinį vadybininką. Taip pat jis neskuba priimti sprendimo ir dėl „Bulls“ vyr. trenerio Jimo Boyleno likimo.

„Galutinis mūsų tikslas – į Čikagą sugrąžinti NBA čempionų titulą, – prisistatydamas žiniasklaidai, sakė A.Karnišovas. – To nori visos NBA komandos, bet mes galime kontroliuoti savo požiūrį ir procesą, kuris slypi už kiekvieno sprendimo. Čikagoje noriu pastatyti tvirtą pamatą be jokių praleistų žingsnelių.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius