Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 08 03

Artūro Karnišovo pasiekimas – į Čikagą atvyksta DeMaras DeRozanas

„Chicago Bulls“ krepšinio operacijų viceprezidentas Artūras Karnišovas atliko dar vieną puikų ėjimą – į Čikagą prisikvietė DeMarą DeRozaną.
DeMaras DeRozanas
DeMaras DeRozanas / „Scanpix“ nuotr.

Elitinis NBA puolėjas Į Čikagą atvyksta mainų pagrindu. DeMaras DeRozanas pasirašys sutartį su „San Antonio Spurs“, kurio marškinėlius ir vilkėjo pastaraisiais sezonais, o tuomet bus perleistas „Bulls“.

Teksaso klubas mainais gaus sunkiojo krašto puolėją Thaddeusą Youngą, lengvąjį kraštą Al-Farouqą Aminu, vieną ateities pirmojo rato šaukimą ir du ateities antrojo rato šaukimus.

D.DeRozanas su „Bulls“ klubu susisies trejų metų 85 mln. JAV dolerių vertės kontraktu.

Beveik dešimtmetį (2009-2018 m.) „Toronto Raptors“ klube praleidęs puolėjas 2018 metų vasarą buvo įtrauktas į Kawhi Leonardo mainus ir atsidūrė pas Greggą Popovichių „Spurs“ ekipoje.

Praėjusiame sezone 31-erių amerikietis rinko po 21,6 taško, atkovodavo po 4,2 atšokusio kamuolio ir atlikdavo po 6,9 rezultatyvaus perdavimo.

Dar vieną žvaigždę į Čikagą nutupdęs A.Karnišovas subūrė labai rimtą kompaniją. Pirmaisiais smuikais „Bulls“ gretose be D.DeRozano turėtų griežti ir Zachas LaVine'as bei Nikola Vucevičius, komandos atakoms diriguos talentingasis Lonzo Ballas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas