Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 03 18

Atodūsis San Fransiske: Stephenas Curry atkrintamųjų greičiausiai nepraleis

„Golden State Warriors“ sirgaliai gali lengviau atsikvėpti. Jų palaikomos komandos žvaigždė Stephenas Curry neturėtų praleistų Vakarų konferencijos atkrintamųjų starto.
Stephenas Curry
Stephenas Curry / „Scanpix“/AP nuotr.

ESPN praneša, kad pėdos traumą patyręs snaiperis ir jo komanda konsultuojasi su žymiu pėdų traumų specialistu dr. Richardu Ferkeliu. Teigiama, kad S.Curry turėtų spėti pasveikti iki atkrintamųjų, tačiau tikslesnė jo sugrįžimo data paaiškės vėliau, po papildomų įvertinimų.

34-ąjį gimtadienį prieš kelias dienas paminėjęs S.Curry traumą patyrė trečiadienį, kai ant jo kojos užkrito „Boston Celtics“ gynėjas Marcusas Smartas.

Magnetinio rezonanso tyrimas parodė, kad žaidėjas išvengė lūžių ir rimtų pažeidimų, tačiau patyrė stiprų patempimą.

„Warriors“ iki reguliariojo sezono pabaigos liko sužaisti 12 rungtynių. Beveik neabejojama, kad S.Curry praleis visus 12 „karių“ susitikimų.

Tiesa, San Fransisko komanda ir be jo turėtų išlaikyti aukštą poziciją Vakarų konferencijoje. Su 47 pergalėmis ir 23 pralaimėjimais „kariai“ šiuo metu yra treti, o artimiausius persekiotojus „Utah Jazz“ (43-26) ir „Dallas Mavericks“ (43-26) lenkia keturiais laimėjimais.

S.Curry šį sezoną per rungtynes vidutiniškai pelno po 25,5 taško, atkovoja po 5,2 kamuolio ir atlieka po 6,3 rezultatyvaus perdavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas