Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 07 01

Bręsta permainos Portlande – D.Lillardas pasiprašė būti iškeistas

„Portland Trail Blazers“ žvaigždė Damianas Lillardas paprašė mainų ir neabejojama, kad klubas pasistengs šią užgaidą patenkinti, remadmasis savo šaltiniais skelbia ESPN.
Damianas Lillardas
Damianas Lillardas / Scanpix/Getty Images via AFP nuotr.

„Miami Heat“, „Los Angeles Clippers“ ir „Philadelphia 76ers“ yra trys komandos, kurios, manoma, aktyviausiai domėsis galimybe įsigyti D.Lillardą, priduria ESPN.

Manoma, kad pats krepšininkas pirmenybę teiks Floridos klubui, o „Blazers“ labiausiai vertins sandorius, kurie jiems atneštų jaunų žaidėjų ir gerus šaukimus naujokų biržoje.

D.Lillardas jau ilgokai svarstė galimybę prašyti mainų, tačiau norėjo suteikti klubui šansą susitiprinti prasidėjus laisvųjų agentų turgui. Įvertinęs klubo veiksmus galiausiai priėmė sprendimą prašyti mainų.

D.Lillardas „Portland Trail Blazers“ klubui atstovavo visa karjerą – nuo tada, kai 2012 m. naujokų biržoje jį pasirinko šeštuoju numeriu. Per tą laiką jis septynis kartus pateko į „Visų žvaigždžių“ rungtynes, o 2018-19 m. atvedė Portlandą į Vakarų konferencijos finalą.

Jis užima pirmąją vietą „Blazers“ istorijoje tiek pagal pelnomus taškus, tiek pagal pataikytus tritaškius ir antrąją vietą pagal rezultatyvius perdavimus.

D.Lillardas, kuriam liepos 15 d. sukaks 33 metai, šiemet sužaidė rezultatyviausią savo sezoną, vidutiniškai pelnydamas po 32,2 taško ir atlikdamas po 7,3 rezultatyvaus perdavimo. Vasarį rungtynėse su „Houston Rockets“ jis pelnė 71 tašką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas