Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 03 14

D.Mitchellas nuramino aistruolius: „Jaučiuosi gerai, žaidžiu kompiuterinius žaidimus“

NBA ir visą krepšinio pasaulį sudrebinusi žinia, kad COVID-19 virusu užsikrėtė „Utah Jazz“ klubo aukštaūgis Rudy Gobert'as, nebuvo vienintelė. Nedelsiant atlikus tyrimus kitiems krepšininkams paaiškėjo, kad šiuo virusu serga ir prancūzo bendraklubis Donovanas Mitchellas. Pastarasis iš karto karantinavosi, o situacijai stabilizavus pasiuntė pozityvią žinutę visiems gerbėjams.
 Donovanas Mitchellas
Donovanas Mitchellas / „Scanpix“ nuotr.

„Sveiki visi, čia Donovanas Mitchellas, – su savo sekėjais pasisveikino krepšininkas. – Noriu jums visiems padėkoti už nuolatinį palaikymą, man tai labai daug reiškia. Jaučiuosi gerai, viskas klostosi gerai, laikausi visų atsargumo priemonių. Turiu likti izoliuotas, visą dieną žaidžiu kompiuterinius žaidimus. Negaliu sulaukti, kuomet vėl grįšiu ant parketo ir žaisiu prieš geriausius pasaulio aistruolius. Labai to pasiilgau. Pasimatysime greitai.“

185 cm ūgio D.Mitchellas šį sezoną per vienerias NBA rungtynes rinko vid. 24,2 taško, 4,4 atkovoto kamuolio ir 4,2 rezultatyvaus perdavimo.

Priminsime, kad tyrimas D.Mitchellui buvo atliktas po NBA rungtynių, kurios baigėsi skandalu. Vos tik „Utah Jazz“ atstovai paviešino informaciją, kad R.Gobert'o koronaviruso testas buvo teigiamas, „Jazz“ ir „Oklahoma City Thunder“ mačas Oklahomoje buvo atšauktas.

Į rūbinę suvaryti „Jazz“ krepšininkai turėjo atlikti koronaviruso testą. Naktį gauti rezultatai parodė, kad D.Mitchellas užsikrėtė COVID-19 virusu.

„Scanpix“ nuotr./Jonas Valančiūnas Donovano Mitchello ir Rudy Gobert'o apsuptyje
„Scanpix“ nuotr./Jonas Valančiūnas Donovano Mitchello ir Rudy Gobert'o apsuptyje

Po rungtynių koronaviruso tyrimas buvo atliktas viso 58 „Jazz“ komandos nariams ir personalo darbuotojams, bet teigiamas buvo tik vienintelio D.Mitchello testas. Jutos klubas patvirtino, kad visų kitų testai buvo neigiami.

Cameronas Jourdanas iš „The Oklahoman“ praneša, kad rungtynių dieną D.Mitchellas individualiai treniravosi vietos vidurinėje mokykloje.

ESPN žurnalistė Ramona Shelburne penktadienį taip pat pranešė, kad koronaviruso testai buvo atliekami „Washington Wizards“, „Cleveland Cavaliers“, „New York Knicks“, „Boston Celtics“, „Detroit Pistons“ ir „Toronto Raptors“ žaidėjams. Šios komandos prieš Jutos klubą rungtyniavo per paskutiniąsias 10 dienų nuo patvirtinto atvejo.

Gauti rezultatai parodė, kad nė vienas iš šių klubų krepšininkų koronavirusu neserga. Tiesa, atsargumo priemonių vis tik imtasi – šešių komandų žaidėjams nurodyta izoliuotis ir likti namuose.

Vienas iš jų – „Raptors“ aukštaūgis Serge'as Ibaka – jau pradėjo pasiruošimą sugrįžimui į aikštę ir namuose įsirengė nedidelę treniruočių salę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas