Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 05 03

D.Sabonis – apie pasibaigusį sezoną, žaidimą su M.Turneriu ir „Pacers“ ateitį

„Indiana Pacers“ baigė NBA sezoną vos tik pradėjusi atkrintamąsias. Nate'o McMillano vyrai Rytų konferencijos ketvirtfinalio serijoje 0-4 nusileido „Boston Celtics“ ekipai ir pradėjo atostogauti. Tiesa, prieš tai „Pacers“ lietuvis Domantas Sabonis klubo oficialiai svetainei davė trumpą interviu, kuriame jis dalijasi mintimis apie praėjusį sezoną, perspektyvas bei klubo ateitį.
Domantas Sabonis
Domantas Sabonis / „Scanpix“ nuotr.

„Niekas nenori atkrintamųjų pabaigti taip greitai. Nenorėjome ir mes, bet bendrai sezonas mums buvo puikus. Turėjome daug traumų, bet tikėjome ir laikėmės kartu“, – kalbėjo puolėjas.

Šį sezoną NBA lygoje jis fiksavo 14,1 taško ir 9,3 atkovoto kamuolio rodiklius.

Nors „Pacers“ atkrintamąsias baigė anksti, D.Sabonis įsitikinęs, kad tos ketverios rungtynės buvo didžiulė patirtis, kuri jaunai komandai bus labai naudinga ateityje.

Didelį žingsnį į priekį šį sezoną žengė ir pats lietuvis. „Tiesiog daug ir sunkiai dirbau vasarą ir viso sezono metu stengiausi būti kuo agresyvesnis. Mano užduotis buvo vesti į priekį antrąją liniją ir padėti komandai laimėti. Tai mes stengėmės daryti kiekvieną vakarą, kai tik žengdavom ant parketo“, – teigė Domantas.

Entuziastingai puolėjas atsiliepė ir apie žaidimą kartu su kitu komandos vidurio puolėju Milesu Turneriu. Anot lietuvio, žaisti su juo – didis malonumas.

„Man patinka su juo žaisti, mes puikiai vienas kitą suprantame. Abu norime laimėti, darome tai, ką pasako treneris, ir aikštelėje padedame vienas kitam“, – kalbėjo D.Sabonis.

Paklaustas apie tai, jog sulaukė balsų geriausio šeštojo žaidėjo ir labiausiai patobulėjusio krepšininko rinkimuose, D.Sabonis tik kukliai šyptelėjo, užsiminęs, kad jam kur kas svarbesni komandiniai rezultatai.

Nors sezonas baigėsi, puolėjas jau puikiai žino, ką turi patobulinti vasaros metu.

„Gynyba yra pagrindinis dalykas, į ką bus kreipiamas dėmesys šį tarpsezonį“, – kalbėjo lietuvis.

Labai entuziastingai D.Sabonis kalbėjo ir apie „Pacers“ ateities paveikslą.

„Manau, jog šio klubo laukia puiki ateitis, viskas eina į viršų. Mums tik reikia daugiau stengtis, palaikyti vienas kitą ir labiau pasitikėti. Turime visas dalis, jog taptume sėkmingu klubu, gerą trenerį, kuris puikiai atlieka savo darbą“, – įsitikinęs krepšininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento