Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 10 28

D.Sabonis buvo neįprastai tylus – „Pacers“ sutriuškinta Kanadoje

„Indiana Pacers“ (1-4) lyderis Domantas Sabonis metė vos 4 dvitaškius, o didesnio jo indelio pritrūkusi ekipa 100:118 (24:29, 24:28, 23:30, 29:31) krito išvykoje prieš Toronto „Raptors“ (2-3) klubą.
Domantas Sabonis
Domantas Sabonis / „Scanpix“/AP nuotr.

D.Sabonis žaidė 34 minutes ir surinko 9 taškus (3/4 dvit., 3/4 baud.), 8 atkovotus kamuolius ir 3 rezultatyvius perdavimus. Lietuvis 2 kamuolius dar perėmė iš varžovų, bet 4 kartus ir pats suklydo.

Įdomiausia, kad per antrą, trečią ir ketvirtą kėlinius lietuvis išmetė vienintelį dvitaškį, kuris skriejo pro šalį. Prieš tai – pirmajame – kėlinyje jis buvo pataikęs tris dvitaškius, bet vėliau buvo neįprastai tylus.

„Raptors“ pabėgo į pergalę trečiajame kėlinyje, kai Fredas VanVleetas pataikė tris tritaškius ir Kanados klubas ėmė dominuoti (87:71). Tik sykį sezono starte kol kas laimėjusi „Pacers“ pavyti varžovų nebesugebėjo.

Maža to, Indianos komandą ir vėl retino traumos. Rezultatyviausiai žaidęs pagrindinis įžaidėjas Malcolmas Brogdonas trečiajame kėlinyje pasitempė kirkšnį ir į aikštę nebegrįžo. Jis buvo pelnęs 18 taškų.

Ketvirtajame kėlinyje dar rimčiau susižeidė Isaiah Jacksonas, patyręs kelio traumą ir aikštę palikęs tik padedamas komandos draugų.

VIDEO: Indiana Pacers vs. Toronto Raptors Full Game Highlights | NBA Season 2021-22

„Raptors“ į pergalę vedė F.VanVleetas, prametęs tik vieną tritaškį iš septynių, surinkęs 26 taškus, sugriebęs 10 kamuolių ir atlikęs 6 rezultatyvius perdavimus.

OG Anunoby pridėjo 25, naujokas Scottie Barnesas – 18 taškų (7 atk. kam., 7 rez. perd.). „Raptors“ laimėjo pirmąsias savo rungtynes namuose šiame sezone ketvirtuoju bandymu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas