Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 04 16

D.Sabonis įvertino etapą Sakramente ir užsiminė, jog įsitrauks į trenerio paieškas

„Sacramento Kings“ su Domantu Saboniu nepateko į NBA atkrintamąsias, tačiau klubo vadovai viliasi, kad ateinantį sezoną pavyks padaryti pažangą.
Domantas Sabonis
Domantas Sabonis / „Scanpix“ nuotr.

Klubo generalinis direktorius Monte McNairas neslepia, jog klubo laukia aktyvi vasara, po kurios „Kings“ turėtų stipriai pasikeisti.

Viena pirmųjų užduočių – naujojo trenerio paieška.

Visai neseniai komandos lyderis D.Sabonis kalbėdamas su žiniasklaida užsiminė, jog mielai padės klubo vadovams surasti tinkamą vedlį.

„Norėčiau prisidėti prie trenerio paieškų ir pasidalinti savo mintimis. Būtų smagu, jei klubas išklausytų, kaip aš matau situaciją ir ką galvoju. Tikrai manau, kad galėčiau padėti“, – apie naujo trenerio paieškas kalbėjo Domantas.

Nors jis persikėlė į vieną silpniausių Vakarų konferencijos komandų, tvirtina, jog nauja karjeros stotele yra patenkintas.

„Nuo tos akimirkos, kai čia atvykau, viskas yra puiku. Komanda mane labai gerai priėmė, o klubas parodė, kad nori keisti kryptį. Tai turi prasidėti jau šią vasarą.Turime daug ką nuveikti, bet aš visiškai pasitikiu komandos vadovais“, – kalbėjo D.Sabonis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas