Ir vasarą naujienų netrūksta. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti
2023 05 01

D.Sabonis įvertino „Kings“ sezoną ir paskutinį mačą: „Praleidome progą“

Domanto Sabonio sezonas baigėsi. Lemiamame Vakarų konferencijos ketvirtfinalio mače „Sacramento Kings“ nesulaikė Stepheno Curry ir „Golden State Warriors“. Sakramento komanda pralaimėjo seriją 3-4, o Domas po mačo apgailestavo, kad jo komanda praleido unikalią galimybę.
Domantas Sabonis
Domantas Sabonis / ZUMAPRESS / Scanpix nuotr.

„Didžiuojuosi vaikinais ir tuo, ką mums pavyko pasiekti šį sezoną. Trenerių štabas, visa organizacija atliko labai gerą darbą. Kita vertus, šiandien yra skaudu, nes buvome labai arti savojo tikslo. Turėsime šią patirtį panaudoti ateičiai, tai bus kaip motyvacija suburti dar stipresnę komandą“, – po dvikovos kalbėjo lietuvis.

Lemiamas rungtynes 100:120 „Kings“ pralaimėjo savo arenoje.

Nepaisant to, D.Sabonis dėkojo „Kings“ fanams už ypatingą palaikymą.

„Visas miestas ir mūsų fanai turėjo puikius metus. Šiemet žaisti savo arenoje buvo tikras malonumas. Skaudu, kad nepavyko. Akivaizdu, jog norėjome, kad viskas būtų kitaip“, – kalbėjo lietuvis.

VIDEO: Domanto Sabonio interviu

Paskutiniame sezono mače aukštaūgis žaidė 37 minutes, per kurias surinko 22 taškus, 8 atkovotus kamuolius, 7 rezultatyvius perdavimus, 2 blokus ir klaidą.

„Apibendrinant sezoną, jis buvo geras, pasiekėme daug, bet turime suprasti, kad tai yra tik pirmas žingsnis. Ateityje mūsų laukia daug gerų dalykų. Turime gerai padirbėti vasarą ir sugrįžti dar stipresni“, – kalbėjo „Kings“ žvaigždė.

Analizuodamas rungtynes, Domas pažymėjo, kad lūžis įvyko trečiajame kėlinyje.

Įpusėjus mačui. Sakramentas pirmavo dviem taškais, tačiau tuomet dvylikos minučių atkarpą pralaimėjo 12 taškų ir į lemiamą ketvirtį keliavo turėdamas jau dviženklį deficitą.

„Nemanau, kad mums pritrūko jėgų, bet jie iššovė trečiajame kėlinyje. „Warriors“ yra trečiojo kėlinio komanda ir jame mes jų nesustabdėme. Buvome agresyvūs, bandėme stabdyti jų tritaškius, bet jie po mūsų krepšiu atsikovojo labai daug kamuolių. Jie laimėjo visas 50/50 situacijas ir mums žaisti tapo labai sunku“, – kalbėjo D.Sabonis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Reklama
Šekspyriška vasara Pakruojo dvare: spektakliai, kvapą gniaužiantys triukai ir įspūdingos gėlių kompozicijos
Užsisakykite
15min naujienlaiškius