Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 06 01

D.Sirvydis už NBA šiaudo kabinasi „Utah Jazz“ treniruočių stovykloje

Jau dvejus metus įsitvirtinti stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje NBA siekiantis Deividas Sirvydis dalyvaus „Utah Jazz“ klubo treniruočių stovykloje.
Deividas Sirvydis
Deividas Sirvydis / „Scanpix“ nuotr.

„KSL Sports“ tinklalapis pranešė, kad D.Sirvydis, kartu su kitais 17 žaidėjų, dalyvaus treniruočių stovykloje, kuri prasidėjo gegužės 31-ąją ir truks dvi dienas.

Visi „Jazz“ testuojami žaidėjai yra laisvieji agentai, o 13 iš jų praėjusį sezoną žaidė G lygoje.

Jutos klubas neturi šaukimų 2022 m. naujokų biržoje, dėl to siekia pasipildyti laisvaisiais agentais arba nepašauktais krepšininkais.

D.Sirvydis, kuris buvo pašauktas 37-uoju šaukimu 2019 m. naujokų biržoje, į kitą Atlanto pusę persikėlė prieš 2020-2021 m. sezoną, kai pasirašė sutartį su „Detroit Pistons“ klubu.

Pirmajame savo sezone jis sužaidė 20 NBA rungtynių, kuriose vidutiniškai pelnė po 2,1 taško, tačiau po sezono buvo atleistas ir 2021-2022 m. sezone jau rungtyniavo G lygos „Motor City Cruise“ klube.

Tiesa, dar vieną šansą jis buvo gavęs žiemą, kai didelė dalis „Pistons“ žaidėjų iškrito dėl koronaviruso. Trumpalaikę sutartį pasirašęs lietuvis spėjo sužaisti tris mačus, kuriuose žaidė po 9 minutes ir iš viso pelnė 3 taškus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas