Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 08 24

Dar vienas nuviliantis „76ers“ sezonas Filadelfijoje pranašauja permainas

Traumų išretinta „Philadelphia 76ers“ pirmajame atkrintamųjų etape sausu rezultatu 0-4 nusileido „Boston Celtics“ krepšininkams, o eilinis nuviliantis Bretto Browno auklėtinių sezonas gali lemti griežtas permainas sudėtyje.

Tai trečias sezonas iš eilės, kai „76ers“ rezultatai eina neigiama trajektorija.

2018-aisiais buvo iškovotos 52 pergalės, o sezonas baigėsi antrajame atkrintamųjų etape, kaip ir 2019-aisiais, kai ekipa pasiekė 51 pergalę. 2019–2020 metų sezone – 43 pergalės. Žygis link titulo baigtas jau po pirmųjų ketverių rungtynių.

Karščiausioje kėdėje sėdi treneris B.Brownas. Šito neslėpė ir pats septynerius metus Filadelfijoje dirbęs 59-erių specialistas.

„Sezono pabaigia buvo nuvilianti. Sudėtinga kitaip būtų tai įvardinti. Šis sezonas, mano akimis, buvo nusėtas neįtikėtina gausybe traumų. Tai buvo iššūkis bandant surasti žaidėjams jų vietas aikštelėje. Treneris turi iš komandos išspausti maksimumą, o to padaryti man nepavyko“, – po pralaimėjimo sakė B.Brownas.

Nusivylimo neslėpė ir komandos žvaigždė Joelis Embiidas. Būtent šio žaidėjo ir B.Simmonso dueto potencialas kelia daugiausiai klausimų JAV krepšinio ekspertams.

„Tai erzina. Sakyčiau, jog šiemet mums sėkmė nesišypsojo. Keistas sezonas, kurį prisiminę turėsime dėl ko gailėtis“, – sakė 26-erių vidurio puolėjas,

Žurnalistui paklausus, kokios priežastys lėmė „76ers“ pralaimėjimą, centras sureagavo karštai.

„Tai labai kvailas klausimas. Problemos nėra, mes tiesiog neiškovojome pergalės“, – teigė J.Embiidas.

Tačiau kai J.Embiidas sulaukė klausimo apie vyriausiąjį Filadelfijos komandos trenerį, jis beveik patvirtino gandus apie jo išvykimą.

„Puikus vyrukas. Jis geresnis žmogus nei treneris. Jam rūpi žaidėjai. Kad ir kas nutiktų, jis išliks draugu“, – sakė J.Embiidas.

Tobiasas Harrisas, paskutinėje dvikovoje skaudžiai nusileidęs ant parketo ir prasikirtęs antakį, labiau įskaudintas buvo bejėgiško komandos pasirodymo atkrintamosiose.

„Sunku taip pralaimėti. Mes norime konkuruoti, akivaizdu, kad nori laimėti bei žygiuoti toli turnyre. Manau, kad turėjome pakankamai talento, kad galėtume tai atlikti. Mums tiesiog nepavyko“, – sakė T.Harrisas.

28-erių atletas išreiškė palaikymą treneriui.

„Netekus B.Simmonso, manau treneris atliko tikrai gerą darbą išlaikydamas mus motyvuotus. Aš prisiimsiu atsakomybę už tai, jog bandžiau tapti komandos lyderiu, tačiau atkrintamosios mums nebuvo sėkmingos. Turėčiau komandą į priekį vesti geriau“, – sakė T.Harrisas.

„76ers“ lyderių branduolys turi ilgalaikius kontraktus – B.Simmonsas ir T.Harrisas – iki 2024-ųjų, o J.Embiidas ir Alas Horfordas – iki 2023-ųjų.

Nėra abejonių, jo artėjantį tarpsezonį Filadelfijoje praskries mainų vėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas