Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 08 16

Daugiau permainų Sakramente: paskui V.Divacą traukia ir kitas serbas

„Sacramento Kings“ organizaciją pastarosiomis dienomis sukrėtė permainos vadovybėje. Iš pradžių ekipą palikus generaliniam vadybininkui ir krepšinio operacijų viceprezidentui Vlade Divacui, paskui šį patraukė ir jo tėvynainis Peja Stojakovičius.
Predragas Stojakovičius
Predragas Stojakovičius / „Scanpix“ nuotr.

NBA pripažintas snaiperis P.Stojakovičius pastaruosius du metus dirbo „Kings“ generalinio vadybininko V.Divaco asistentu, o iš viso Sakramente praleido penkmetį, kai į klubą atėjo kartu su savo tautiečiu.

„Buvo vienas malonumas ir tikra garbė dirbti „Kings“ vadovybėje pastaruosius penkerius metus. Noriu padėkoti organizacijai, o ypatingai aistruoliams visame pasaulyje, kurie mus palaikė. Sakramente visuomet jausiuosi lyg savo namuose“, – atsisveikino Stojakovičius.

43-ejų serbas karjerą už Atlanto pradėjo būtent Sakramente. „Karaliai“ puolėją pasirinko 14-uoju šaukimu 1996 metų NBA naujokų biržoje, o stipriausioje planetos krepšinio lygoje jis debiutavo po dviejų metų.

Aštuonis sezonus violetiniai-baltus marškinėlius vilkėjęs Predragas Stojakovičius ryškiausiai sužibo 2003-2004 metų sezone, kuomet per rungtynes vidutiniškai pelnydavo net po 24,2 taško.

Visgi vienintelį sykį NBA čempionu serbas tapo su „Dallas Mavericks“ (2010-2011 m.).

Priminsime, kad „Kings“ gretose šiuo metu rungtyniauja du Serbijos nacionalinės rinktinės nariai – Bogdanas Bogdanovičius ir Nemanja Bjelica.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas